Preturile la utilitati, gaze, curent, apa, salubritate, carburanti, inghetate la nivelul de duminica, prin Ordonanta Militara

Preturile la utilitati, gaze, curent, apa, salubritate, carburanti, au fost inghetate la nivelul de astazi, prin Ordonanta Militara.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat duminica seara Ordonanta Militara nr. 4, in contextul Starii de Urgenta valabila in Romania din cauza epidemiei de coronavirus. Unul dintre cele mai importante articole ale Ordonantei plafoneaza preturile la utilitati, pana la ridicarea Starii de Urgenta.

Publicitate

Astfel, a spus Marcel Vela, “data cu publicarea prezentei Ordonate in MO, preturile la utilitati publice, gaze, salubritate, carburanti, apa, electricitate nu mai pot fi majorate peste nivelul practicat pe 29 martie. Aceste preturi pot doar sa scada, scrie observator.tv.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.