Alerta meteo! Temperaturile scad semnificativ in Romania

In plina pandemie de coronavirus, un nor de praf asiatic ne ameninta sanatatea. Speciaistii ii sfatuiesc pe romani sa deschida cat mai rar geamurile pana pe 29 martie. Mai mult decat atat, si temperaturile vor scadea foarte mult.

Meteorologii anunta ca in urmatoarele zile, cantitatea de particule fine va depasi chiar si de 10 ori limitele normale. Efectele vor fi resimtite in mod special in sudul, centrul si tarii.

Directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologiei, Elena Mateescu, a declarat, vineri, in exclusivitate la Antena 3, ca vremea va intra in urmatoarele ore intr-un proces semnificativ de schimbare.

Publicitate

“Daca pana marti ne vom mai bucura, cei care putem sa iesim afara, acolo unde avem activitate operativa si este nevoie sa fim prezenti, de temperaturi maxime cuprinse intre 11 si 19 grade, de marti si chiar miercuri temperaturile vor scadea semnificativ, incepand din partea de vest a tarii”, a spus Elena Mateescu, potrivit antena3.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.