Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvaluit cel mai eficient tratament impotriva febrei. Ce poti face acasa

Febra este principalul semn pe care organismul il transmite atunci cand apare o problema. Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvaluit cel mai eficient tratament impotriva febrei.

Intr-o interventie telefonica la Romania TV, prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvaluit cel mai eficient tratament impotriva febrei. Cresterea temperaturii corpului sau febra, denumirea cunoscuta de toata lumea, apare in momentul in care la nivelul organismului exista o inflamatie, o intoxicatie sau o alta boala.

In situatia in care ceva nu functioneaza corect in organism, primul care reactioneaza este sistemul imunitar si de aici si cresterea temperaturii corpului.

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a dezvaluit cel mai eficient tratament impotriva febrei

Publicitate

Pentru a reduce febra exista mai multe modalitati. Intr-o situatie de acest tip este nevoie ca organismul sa ramana hidratat, motiv pentru care se recomanda cosumarea unor cantitati mari de lichide. Odihna este un alt factor important, iar prof. dr. Adrian Streinu Cercel a mai vorbit despre o alta modalitate prin care poate fi scazuta febra acasa.

Articolul continuă după reclame

Medicul le recomanda celor care se confrunta cu aceasta problema sa foloseasca un prosop ud pentru impachetari.

Citeste si articolul :   Leucemia: simptome care uneori trec neobservate

“Cei mai expusi sunt cei cu boli pulmonare, cei cu diabet zaharat, cei cu boli vasculare, cu boli renale cronice, cu cancer si cu afectiuni ale sistemului nervos central. Daca aveti febra, faceti impachetari cu un prosop ud, face mai mult decat orice paracetamol sau nurofen. Tineti legatura prin telefon cu medicul de familie care va va spune cum sa actionati”, a spus prof. dr. Adrian Streinu Cercel, potrivit kanald.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.