Horoscop 26 martie 2020. Emotii puternice. Care sunt zodiile norocoase ale zilei de Joi

Horoscop 26 martie 2020. Astrologii vin cu anunta surprize frumoase in dragoste pentru nativii zodiacului, in aceasta zi. S-ar putea sa fiti emotionati pana la lacrimi datorita vestilor pe care le veti afla din partea celor dragi.

Horoscop 26 martie 2020 Berbec

Unele persoane importante, speciale pentru voi, ar putea sa va acorde mai multa atentie astazi, fata de obicei. Sunteti gata? Ori de cate ori lumina reflectoarelor este indreptata catre voi este important sa nu stati degeaba. Ocupati-va timpul cu diferite activitati. Stiind ca ochii va vor urmari de-a lungul zilei, ar fi bine sa fiti activi, dar nu va grabiti si n va avantati in proiecte care va pot depasi. Impresionati prin simplitate, sinceritate, devotament si dorinta de a excela.

Horoscop 26 martie 2020 Taur

Publicitate

Puteti ajunge in sfarsit la un compromis intr-o lupta de putere continua cu un prieten daca alegeti calea potrivita. Daca trebuie totusi sa renuntati la ceea ce ganditi, la ideile voastre si dorintele voastre pentru cei din jur, aveti siguranta ca este decizia potrivita? Este importanta opinia voastra, mai ales cand in joc este tocmai viitorul vostru. Aveti grija.

Horoscop 26 martie 2020 Gemeni

Daca aveti parte de discutii cu iz intelectual astazi, incercati sa vedeti lucrurile si din perspectiva celeilalte persoane. Fiti mai intelegatori cu privire la locul de unde provin si meseria pe care o practica. Invatati din experientele celor din jur, caci va vor ajuta si pe voi de-a lungul timpului. FIti increzatori in cunostintele voastre, dar rabdatori daca ceilalti nu sunt inca specialisti.

Horoscop 26 martie 2020 Rac

Citeste si articolul :   Patrascanu: Horoscop detaliat 18 - 24 mai. Berbecii au o saptamana complicata, Scorpionii au parte de tensiuni. Previziunile pentru toate zodiile

Ar putea aparea o surpriza emotionanta, asa ca pregatiti-va servetelele caci s-ar putea sa fie multe lacrimi de fericire. Veti invata ce este iubirea adevarata si cine sunt oamenii care isi merita locul in viata voastra. Este cu adevarat o zi speciala, plina de schimbari, in bine. Veti intelege care este viitorul vostru si alaturi de cine veti face pasi spre el.

Horoscop 26 martie 2020 Leu

Pentru a-ti ridica ego-ul, trebuie sa te opresti din a te mai concentra atat de mult supra a ceea ce cred altii despre tine, mai ales atunci cand oamenii de care esti inconjurat acum nu au nicio pornire sa fie critici fata de ceilalti. Sunt mai nesiguri decat esti tu, asa ca iti pierzi timpul preocupandu-te de opiniile lor. Faceti doar alegerile si actiunile care va vor face mandru de dumneavoastra si nu va faceti griji pentru nimeni altcineva. Daca oamenii doresc sa concureze, nu va intreceti cu ei.

Horoscop 26 martie 2020 Fecioara

Rutina ta zilnica ar putea fi usor perturbata de cineva care nu stie nimic despre cum sa fii flexibil. Nu poate privi lucrurile dintr-o alta perspectiva decat a lui. Din fericire, aveti suficienta flexibilitate pentru amandoi, asa ca nu va dura mult sp aveti un plan care sa ii faca fericiti si sa va faca fericiti in acelasi timp. Aplombul tau diplomatic va fi remarcat de oameni importanti si in curand va fi si recompensat!

Horoscop 26 martie 2020 Balanta

Aveti mai multa curiozitate decat pisica, in acest moment si, daca o urmati, puteti ajunge sa aveti un moment foarte bun! Exista o persoana cu care ai vrut intotdeauna sa vorbesti? Ai putea avea sansa sa-ti satisfaci dorinta si sa afli ce se intampla cu ea. Exista un sport sau hobby pe care l-ai gasit intotdeauna interesant? Aflati mai multe despre asta astazi. Exista o mancare pe care ai vrut sa o incerci mereu? Incepeti sa adunati retete. Gusta mai multe arome diferite in viata si vei sfarsi prin a iubi mai mult viata.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020: Doua zodii sunt protejate, una umple portofelul, alta primeste o veste extraordinara

Horoscop 26 martie 2020 Scorpion

Calatoria este acum in mintea ta, atat de mult incat s-ar putea sa creeze probleme reale cu familia ta. Vor sa va asezati intr-un loc putin mai mult, dar trebuie sa va relaxati! Trebuie sa-ti urmezi propriile indemnuri si sa-ti dai seama de o modalitate de a le comunica asta. Putina compasiune nu strica azi. Asta te va ajuta sa iti dai seama cum sa ai conversatia pe care trebuie sa o ai cu cei din familie.

Horoscop 26 martie 2020 Sagetator

Sagetatorii, in 26 martie, pot avea conflicte serioase cu partenerii de viata. Te trezesti, din senin, in mijlocul unui triunghi amoros, dupa ce un fost iubit isi face aparitia in peisaj. Este foarte greu sa eviti o criza de gelozie, insa sfatul astrelor este sa faci tot posibilul. Restul zilei promite sa treaca fara probleme grave. Seara, descoperi un nou hobby si incerci sa gasesti solutii pentru a-ti rotunji veniturile.

Horoscop 26 martie 2020 Capricorn

Joi, nativii Capricorn au toate motivele sa se relaxeze. Proiectele la care au muncit cu greu in ultimele saptamani au dat roade asa ca dedica-ti ziua pentru propria persoana. Uita de treburile obositoare, conversatiile telefonice si fa doar ce-ti place. Seara, un prieten s-ar putea sa iti ceara ajutorul. Evalueaza bine situatia, iar daca daca efortul este prea mare, poti sa raspunzi cu un refuz curat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2022. Sagetatorul are succes in tot ce isi propune

Horoscop 26 martie 2020 Varsator

Pentru Varsatori nu vor exista probleme majore astazi. Niste prieteni te vor anunta ca se vor muta curand in alt oras. Primesti vestea cu detasare si incerci sa nu te lasi foarte afectat. Te simti romantic si foarte inspirat si nu lasi pe nimeni si nimic sa ii strice aceasta stare. Seara, partenerul de viata iti face o surpriza de proportii, asa ca bucura-te viata!

Horoscop 26 martie 2020 Pesti

Pentru Pesti, aceasta zi de joi aduce odihna, dupa o perioada etrem de grea. Nu chemi la tine prieteni si stai departe de vizite obositoare. Este o zi excelenta in care sa ai grija doar de tine, de corpul si de sufletul tau. Putin sport, masaj sau yoga ar fi perfecte. Daca nu esti implicat intr-o relatie, spre seara o persoana pe care ai cunoscut-o recent te va face sa te simti special. Poate fi inceputul unei relatii frumoase si de durata.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.