Primarul din Deva si fiica sa, vindecati de noul coronavirus

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, si fiica acestuia, Laura, s-au vindecat de infectia cu noul coronavirus, rezultatele primite sambata la cel de-al doilea test pentru COVID-19 fiind negative, cei doi fiind internati pentru tratament in Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara.

„Noi plecam astazi (sambata, n.r.) spre casa, spre Deva. Al doilea test a iesit negativ, pentru amandoi! Ne putem intoarce la viata”, a spus sambata primarul Florin Oancea, pe pagina sa de Facebook.

Edilul local din Deva a multumit medicilor de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara pentru tratament si a promis ca va reveni „dupa ce va trece toata nebunia” pentru a le multumi cadrelor medicale de acolo.

„Nu i-am vazut fata, nu i-am cunoscut zambetul. Stiu doar ca este o doamna doctor. Si mai stiu ca, sub masca de protectie, acest om zambeste.

Publicitate

Publicitate

Pentru ca, alaturi de colegii ei, astazi a mai castigat o batalie. Un zambet care dureaza doar o clipa, nu e timp acum de sarbatorit, se intoarce pe front, pentru a reda vietii alti oameni ca noi. Vom reveni aici, dupa ce va trece toata nebunia, pentru a le multumi tuturor medicilor si asistentelor de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Timisoara pentru daruirea si sacrificiul lor. Si pentru a le vedea chipurile si zambetul, caci ei sunt eroii nostri! Va multumim, dragi prieteni, pentru toate gandurile voastre bune si va imbratisam cu tot sufletul!”, a mai scris Florin Oancea pe pagina sa de socializare, potrivit Agerpres.

Citeste si articolul :   Doliu in presa din Romania. S-a stins un cunoscut jurnalist

Primarul Florin Oancea, administratorul public al orasului, Adrian David, si deputatul PNL Lucian Heius au fost depistati pozitiv, in 14 martie, la testul pentru infectarea cu virsul COVID-19 si au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Ulterior, si fiica primarului Florin Oancea a fost confirmata pozitiv la infectia cu noul coronavirus.

Deputatul Lucian Heius si administratorul public Adrian David au fost externati din spital vineri dupa-amiaza, dupa ce ambele teste la COVID-19 au iesit negative, scrie digi24.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.