Horoscop 20 martie 2020. Vesti bune pentru trei zodii

HOROSCOP 20 martie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de vineri.

Berbec, 20 martie

Azi iti lasi emotiile sa isi faca de cap. Nu mai incerci sa le controlezi, ci te foloseste de ele pentru a te exprima artistic. Iti descoperi o noua pasiune.

Taur, 20 martie

Ai incredere in propria persoana si, prin urmare, incepi sa te ocupi de o serie de proiecte pe care le-ai tot amanat de-a lungul timpului.

Gemeni, 20 martie

Nu reusesti sa te concentrezi nici macar atunci cand vine vorba de lucrurile simple pe care le ai de facut. Azi te gandesti doar la relaxare si la pauza aceea pe care ti-o doresti de mult timp.

Rac, 20 martie

Azi incepi sa te gandesti la toate lucrurile pe care ti le doresti de la viitor si, in plus, iti doresti sa atingi echilibrul interior care sa-ti permita sa ai mai multa incredere in tine.

Citeste si articolul :   Sagetatorii reusesc sa mearga mai departe atunci cand altii ar renunta la lupta. Cum e sa traiesti cu cineva din zodia Sagetator

Leu, 20 martie

Nu esti in cea mai buna dispozitie si ai tendinta de a reactiona impulsiv. Astfel, este important sa eviti orice forma de conflict pentru ca este posibil sa zici lucruri de care o sa-ti para rau.

Fecioara, 20 martie

Azi inveti sa te exprimi deschis. Nu mai faci compromisuri, ci inveti sa spui tare si raspicat ceea ce crezi. In plus, imaginatia este prezenta cu tine pe tot parcursul zilei.

Balanta, 20 martie

Azi vrei sa rezolvi toate problemele pe care le-ai ignorat in ultima vreme. In plus, inveti ca nu este o rusine sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie.

Scorpion, 20 martie

Ai multa energie pozitiva si reusesti sa duci la bun sfarsit tot ceea ce iti propui. In plus, ai o idee de afaceri pe care vrei sa o pui in practica.

Sagetator, 20 martie

Nu reusesti sa iti controlezi emotiile si nici nu mai stii exact ce iti doresti de la viitor. Incearca sa petreci timp singur pentru a putea sa iti pui ordine in ganduri.

Citeste si articolul :   Rune 7-13 iunie 2021. Rabdare, protectie divina si vesti bune

Capricorn, 20 martie

Incearca sa asculti mai mult azi. Este important sa renunti la incercarea de a-i face pe toti cei din jurul tau sa renunte la propriile idei si sa le accepte neconditionat pe ale tale.

Varsator, 20 martie

Incearca sa nu lasi rautatile din jur sa iti afecteze stima de sine. Azi este important sa privesti tot cu deschidere si sa iti pastrezi determinarea.

Pesti, 20 martie

Azi simti ca cei din jurul tau nu te inteleg, insa, in realitate, nu mai gasesti rabdarea necesara de a acorda atentie celor din jur. Incearca sa renunti la orgoliu.

Autor