Simona Halep ajuta medicii din Romania. Marea noastra campioana, mesaj important pentru toti romanii

Simona Halep sare in ajutorul celor care lupta impotriva epidemiei cu coronavirus din Romania. Marea noastra campioana a decis sa faca o donatie pentru medicii care incearca sa salveze vieti omenesti.

Simona Halep a postat un mesaj in care isi exprima speranta ca gestul sau va fi un exemplu de urmat.

“Din pacate, traversam o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina acum cateva luni. Pe de alta parte, este ocazia perfecta pentru a arata ca si noi stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru. In timp ce noi stam acasa medicii si personalul medical fac eforturi uriase ca sa trateze si salveze fiecare viata expunandu-se personal pentru binele general.

Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii. Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta. Incurajez pe toti cei care pot sa sprijine sa contribuie si ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Intre timp, sa avem cu totii grija de noi, sa fim responsabili si pozitivi! Sa ne ajute Dumnezeu!,” a fost mesajul Simonei Halep.

https://www.facebook.com/simonahalep/videos/533030590683115/

Simona Halep, pe locul 2 in clasamentul WTA

Citeste mai multe pe digisport.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.