AMRCR (Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, etc ), scrisoare deschisa catre toti clientii

Diferenta o faci tu, ajutand. Fii responsabil atunci cand faci cumparaturi.

AMRCR – Scrisoare deschisa catre clienti

“Stim ca multi dintre voi sunt preocupati in legatura cu efectele raspandirii Coronavirusului (Covid-19).

Va intelegem si va impartasim ingrijorarile si va anuntam ca facem tot ce putem pentru ca voi si familiile voastre sa aveti alimentele si produsele esentiale de care aveti nevoie.

Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajatii, clientii si de a asigura disponibilitatea produselor.

Lucram indeaproape cu autoritatile, furnizorii si partenerii nostri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri in magazine si pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a caror cerere este ridicata.

Multumim tuturor colegilor din magazine si lanturi de aprovizionare care lucreaza zi si noapte pentru ca produsele de care este nevoie sa fie disponibile.

Efortul lor sustinut si extraordinar ne da tuturor incredere ca vom depasi aceasta situatie.

Dar avem nevoie si de ajutorul vostru. Va rugam sa fiti cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumparati.

Citeste si articolul :   Costin Marculescu, noi detalii din raportul INML. Ce au gasit legistii

Intelegem framantarile voastre, dar a cumpara mai mult decat ai nevoie poate insemna uneori sa ii lasi pe ceilalti fara produsele de care si ei au nevoie.

Exista cantitati si stocuri pentru toti, daca suntem solidari si ne gandim si la nevoile tuturor.

Doar impreuna vom avea grija de cei dragi noua si de cei care sunt in varsta sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face fata acestei provocari.

Va asiguram ca prioritatea noastra, a tuturor, este sa fim cu totii in siguranta si sa va oferim produsele necesare.” este mesajul transmis de AMRCR

Autor