S-au inchis 17 puncte de trecere a granitei Romaniei

Din cele 36 de puncte de trecere a frontierei existente in Romania, 17 au fost suspendate temporar incepand cu 14 martie, ora 16:00, in contextul numarului mare de infectii cu coronavirus in Europa.

Lista cu Punctele de Trecere a Frontierei suspendate temporar este afisata pe site-ul Politiei de Frontiera – www.politiadefrontiera.ro, in sectiunea traficonline.

In ceea ce priveste traficul in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II Autostrada, pe sensul de intrare in tara, luni, potrivit aplicatiei TraficOnline a Politiei de Frontiera, timpul de asteptare pentru a ajunge la control este, in medie, de 10 de minute.

Controlul la frontiera Nadlac II, pe sensul de intrare, se efectueaza pe sapte artere – potrivit aplicatiei – si pe doua artere la iesire.

Ucraina a inchis granitele cu Romania

Guvernul Ucrainean a decis ca in aceasta noapte la ora 0.00 sa fie inchise toate granitele terestre cu Romania, Ungaria, Polonia, Rusia, Belarus, Slovacia si Republica Moldova.

Citeste si articolul :   Alerta ANM imediata. Cod Galben si Portocaliu de vreme severa.

Practic niciun cetatean strain nu va mai putea intra pe teritoriul statului ucrainean. Exceptie vor face cetatenii ucraineni dar si soferii de autotrenuri care transporta marfuri alimentare, scrie observator.tv

Autor