Lantul de magazine Carrefour, anunt de ultima ora

Lantul de magazine Carrefour a luat cateva masuri de urgenta din cauza COVID-19 si a decis sa limiteze numarul persoanelor care pot intra in acelasi timp in supermarketuri.

Lantul de magazine Carrefour, masuri de urgenta din cauza COVID-19

Conducerea Carrefour a afisat pe geamul fiecarui magazin o foaie in care clientii sunt informati ca accesul in magazine este limitat la maximum 15 persoane in acelasi timp, ca masura de preventie la raspandirea virusului COVID-19.

De asemenea, Carrefour a publicat si pe pagina de Facebook o serie de masuri care sa previna raspandirea epidemiei de coronavirus. ”Dragi clienti, in aceasta perioada actionam impreuna printr-un plan de masuri concrete care sa sustina cumparaturile in siguranta, in magazinele noastre. Ne preocupa in egala masura sanatatea colegilor, a clientilor nostri si a comunitatilor din care facem parte”, incepe mesajul de pe Facebook.

Publicitate

”De aceea, ne-am ocupat de: dezinfectarea carucioarelor si a cosurilor de cumparaturi, dezinfectarea caselor de marcat la nivelul benzilor de produse, POS-uri, tastatura, separatoare clienti, dezinfectarea spatiului de lucru de catre casieri cu o frecventa de 30 de minute, la intrarea si iesirea din tura, instalarea de panouri transparente de protectie la toate casele de marcat in toate magazinele, in urmatoarele saptamani”, se mai scrie in comunicat.

Alte masuri luate de Carrefour: ”Instalarea de dispensere cu solutie dezinfectanta pentru angajati si clienti la intrarea in magazin, dar si in zonele cu produse proaspete, dotarea angajatilor cu manusi de protectie si pulverizatoare cu solutie dezinfectanta cu minimum 60% alcool, delimitarea zonelor cu vitrina asistata si case pentru pastrarea distantei de 1m intre clienti”.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Autoritatile au confirmat al 36-lea caz de infectare cu coronavirus

”Avem incredere in tine ca vei actiona responsabil si ca ne vei sustine in planul de preventie”

”Informarea constanta a clientilor cu privire la masuri de igienizare si siguranta in magazin prin statiile radio interne, informarea constanta a clientilor cu privire la solutiile pentru evitarea aglomeratiei la case precum folosirea Carrefour App sau a caselor Self Service, semnalistica in magazin privind masurile de prevenire si protectie pentru clienti si desfasurarea activitatii angajatilor in conditii de siguranta, igienizarea si dezinfectarea constanta a mijloacelor de transport angajati si clienti”, se mai scrie.

”Impreuna cu managerii din magazinele noastre si partenerii sociali ne asiguram ca toti colegii cunosc aceste reguli si le respecta, pentru siguranta echipelor si a clientilor nostri. Mai departe, avem incredere in tine ca vei actiona responsabil si ca ne vei sustine in planul de preventie”, se incheie mesajul Carrefour, potrivit fanatik.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.