Zi neagra pentru Italia. Este cel mai mare numar de decese inregistrat intr-o singura zi de la debutul epidemiei de coronavirus

Italia a confirmat 3590 de cazuri noi de coronavirus si 368 de decese in ultimele 24 de ore. Este ziua cu cei mai multi pacienti, dar si victime, care s-au inregistrat de la inceputul epidemiei in aceasta tara.

In urma cazurilor anuntate duminica, bilantul total al epidemiei de coronavirus in Italia e de 24.747 de cazuri de coronavirus. De asemenea, 1809 decese s-au inregistrat pana acum.

Este pentru prima data cand in Italia s-au inregistrat peste 350 de decese intr-o zi. Prin comparatie, sambata, au fost 175 de decese.

Publicitate

De asemenea, si numarul noilor infectii e un record, 3590 intr-o zi. Sambata au fost confirmate 3497.

Publicitate

Si cazurile de pacienti vindecati sunt in crestere. Duminica au fost 369 de cazuri, numarul total al celor vindecat fiind 2335, scrie observator.tv.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.