ULTIMA ORA: Tot mai aproape de scenariul 3, din pacate. Inca 2 cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 97.

Inca doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate cu coronavirus, bilantul imbolnavirilor ajungand la 97 de persoane.

Este vorba despre o femeie de 47 ani, din Bucuresti, contact direct al unei persoane confirmate, Ea este asimptomatica si in autoizolare la domiciliu.

Totodata, a fost confirmat cu coronavirus un barbat de 39 ani, din judetul Dolj, intors in 05.03. din Brescia.

Articolul continuă după reclame

El era in autoizolare pana in 12.03 cand s-a internat la Spitalul de boli infectioase din Craiova cu simptome specifice, scrie digi24.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.