Marturia rudelor celor doua surori romance care s-au stins de coronavirus, in Italia: “I-a uscat plamanii boala asta”

Doua surori romance au murit de coronavirus intr-un spital din Italia, anunta rudele. Cele doua femei au fost diagnsticate si internate langa Milano si s-au stins la doua zile distanta una de cealalta.

Doua romance care au contactat in Italia coronavirus au murit in aceasta saptamana in doua spitale din Italia. Cele doua erau surori, una dintre ele urmand sa implineasca 80 de ani chiar pe 14 martie. A murit insa cu doua zile inainte. Sora ei, 75 de ani, s-a stins din viata miercuri.

O ruda apropiata a celor doua femei a confirmat pentru Observator.tv atat decesul lor, cat si faptul ca fusesera diagnosticate cu coronavirus.

Cele doua au plecat impreuna din tara, din Borsa, Maramures, in ianuaria, femeia de 75 de ani mergand la tratament in Milano, acolo unde traiau copiii ei. Sora ei mai mare a insotit-o pentru a avea grija de ea. Nimeni nu stie cum s-au infectat cu coronavirus.

“Cea de 80 de ani nu avea nicio boala, era sanatoasa. Dar corpul era batran. Am apucat sa vorbim pe video cu ea cu cateva ore inainte, si-a luat ramas bun. Era lucida. I-a uscat plamanii boala asta si plamanii nu au mai acceptat aer de la apartat.”, ne-a povestit sursa noastra.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.