Veste trista, din pacate. S-a stins Andrei, baiatul de 14 ani batut pana la coma. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Andrei Ivan, baiatul de 14 ani adus in coma la spital dupa ce a fost batut cu bestialitate pe o strada din Mangalia, la 1 februarie, s-a stins din viata. Adolescentul a decedat joi dimineata, pe patul de spital.

Familia lui Andrei demarase procedurile pentru ca acesta sa fie transferat la un spital din Cluj.

Andrei Ivan, tanarul de 14 ani din Mangalia, se afla in coma la spital, dupa ce un tanar de 15 ani, practicant al sporturilor de contact, l-a snopit in bataie in plina strada. Atacul violent a fost inregistrat de camerele de supraveghere.

Agresorul, un baiat de 15 ani, practicant al sporturilor de contact, a reusit sa-si aduca victima in stare critica dupa o ploaie de lovituri extrem de puternice.

Publicitate

“La data de 13 februarie 2020, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus schimbarea incadrarii juridice a faptelor, din infractiunile de vatamare corporala si tulburarea ordinea si tulburarea ordinii si linistii publice, in infractiunile de tentativa la omor si tulburarea ordinii si linistii publice si au formulat cerere de inlocuire a masurii arestului la domiciliu cu arestul preventiv, fata de inculpatul:

Citeste si articolul :   Romania va infrunta cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani

S. D. M., in varsta de 15 de ani, din municipiul Mangalia, pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor si tulburarea ordinii si linistii publice, scrie wowbiz.ro.

Probatoriul administrat in cauza pana in prezent a relevat, ca stare de fapt, ca la data de 01.02.2020, orele 13.30, in timp ce afla pe bd.1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unor dispute anterioare, inculpatul minor S. D. M., i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vatamate minore I. A. C., producandu-i leziuni care i-au pus viata victimei in pericol prin hemoragie meningo-cerebrala consecutiva unei fisuri de artera vertebrala dreapta, prognostic rezervat.

Inculpatul i-a aplicat victimei lovituri puternice cu pumnii ceea ce a facut victima sa se dezechilibreze si sa cada, iar in cadere inculpatul a continuat sa-l loveasca cu pumnii si picioare, pana cand a ramas inconstienta la pamant, fapte ce au dus la tulburat ordinea si linistea publica in zona conflictului.

La data de 17.02.2020, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Constanta a admis cererea procurorului si a dispus inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu arestul preventiv fata de inculpatul minor, pe o perioada de 30 de zile.

Citeste si articolul :   Anunt de ultim moment despre vaccinul Johnson&Johnson

Precizam ca punerea in miscare a actiunii penale, retinerea si arestarea preventiva reprezinta etape si masuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activitati care nu pot, in nici o situatie, sa infranga principiul constitutional al prezumtiei de nevinovatie.”, se arata in comunicatul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.