Horoscop Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020! Probleme in dragoste, rafuieli in familie si tensiuni la locul de munca!

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020. Iata ce anunta astrologul pentru fiecare zodie, in a treia saptamana a lunii martie.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 BERBEC

Berbec- Saptamana urmatoare vine cu o schimbare majora pe tabla de sah a destinului. Chiar la finalul ei, Saturn va intra in Varsator, cel de-al doilea domiciliu astral. Primul domiciliu este Capricornul. Predare de stafeta in Varsator care e importanta si pentru voi. Pleaca Mercur si intra Saturn. Vizeaza copiii si nepotii, dar si relatiile sentimentale si de familie. Inclusiv misiunea terestra (karma) si sanatatea

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 TAUR

Taur- Cum Axa de Destin este pe rude de gradul unu si doi, dar si pe studii (orientarea profesionala a voastra si a juniorilor) pot aparea tensiuni in familie (dragoste) si chestiuni care tin de bunuri, mosteniri, partaj,de justitie, in general, de vreme ce si Saturn se pregateste sa intre in Varsator si sa faca cuadratura cu Soarele voastru natal. Unii au blocaje pe business si/sau cariera.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie GEMENI

Gemeni- Sanatatea este prima vizata si raporturile de munca (job, cariera, business). Relatii de dragoste ce se contureaza cu probleme. Unii nici nu stiu cu ce misiune karmica de viata au revenit pe Terra, de aceea trebuie sa le studiez vietile anterioare, ca sa stie cum sa evolueze corect. Sunt sau vor fi, curand, la o rascruce de drumuri. Astrograma karmica este busola de orientare pentru a va ghida corect.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie RAC

Rac- Pleaca Saturn din Capricorn, dar in preajma Axei Karmice Rac-Capricorn raman Marte (Malefic), Jupiter si Pluton. Aspecte grele pe familie, care pot duce catre rafuieli, separare, divort, partaj, dispute de la copii (dragoste), etc. Cum si cariera este un element important de viata, ma gandesc ca multi pot plange in pumni. Toate cele spuse anterior pot avea impact asupra sanatatii si nu numai…

Citeste si articolul :   Cele mai amabile semne ale zodiacului

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 LEU

Leu- Tradarea se face in diverse feluri si nu tine cont de certificatul de casatorie. Poate viza business-ul, contractele sau chestiunile care tin de cariera. Cum Saturn va intra in Varsator, pe Axa Leu-Varsator, multi spun ca si-au gasit sufletul pereche, chiar daca au mai avut alte relatii. Din pacate se insala amarnic. Saturn transeaza astfel de lucruri amagitoare, himerice (valabil indiferent de zodie)

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 FECIOARA

Fecioara- V-am mai povestit si alta data cum este cu sufletul pereche, despre care vorbeam si la Leu. Sper ca ati citit!… Soarele se pregateste sa paraseasca zodia opusa a Pestilor si va intra in Berbec. Deja magnetismul lui este activ deoarece este actionat de Kiron si Lilith. Urmeaza catastrofe existentiale sau in plan terestru. Marcajul astral va fi pe dragoste, cariera, business, sanatate (ce tin de karma ta).

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 BALANTA

Balanta- Opozitia Soarelui natal cu Soarele care va intra in Berbec, dar si cu Kiron si Lilith anunta tradari in plan sentimental(dragoste), lectii de viata cu marcaj karmic(pe karma personala sau de familie pot sa vi le explic, ca sunt individualizate), probleme cu copiii sau nepotii din dotare, chestiuni ascunse, secrete care tin de sanatate. Urmeaza asteniile de primavara, dar nu numai…

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 noiembrie 2021. Capricornul are parte de schimbari la locul de munca

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 SCORPION

Scorpion- Multi considera ca daca au partener de viata sunt oameni impliniti si pusi la adapost. Sunteti tradati si cu gandul si nu realizati ca cei care au avut aventuri multe in tinerete vor plati. Ce nu au realizat este faptul ca s-au tradat pe ei. Apoi se plang de sanatate sau de alte chesiuni ce tin de copii, cariera, business. Se mai si lauda cu aventurile lor, neconstientizand ca roata se intoarce.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 SAGETATOR

Sagetator- Saturn in Varsator activeaza iubiri din trecut. Cum sunteti aventurierii zodiacului, nu ma mir ca se contureaza astfel de aspecte astrale. Unii pot avea probleme cu copiii sau de familie. Iubirile voastre se duc pe karma de familie si pe copii. Soarele care va intra in Berbec va fi intr-o pozitie ingrata, din cauza rezonarii lui cu Malefica Lilith si Kiron (centaur)

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 CAPRICORN

Capricorn- Tensiuni in paradisul conjugal, de care multi nu tineti cont si care se aduna acum pe Karma Negativa. Cum nu numai dragostea e importanta, multi pot avea probleme pe cariera sau pe sanatate. Saturn paraseste Capricornul, dar ramane Marte(Berbec, Scorpion), Pluton (Scorpion) si Jupiter(Sagetator, Pesti). Vedeti cate zodii sunt afectate? Asa trebuie sa constientizati ca nu-i de joaca cu Karma voastra.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 VARSATOR

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, horoscop rune 25-31 octombrie 2021. Berbecii sunt in culmea fericirii, Gemenii dau de belsug, Fecioarele au protectie divina.

Varsator- Saturn isi face bagajele si bate la usa voastra de destin. Cum Varsatorii sunt de doua feluri(uranieni si saturnieni), unii nu vor sti in ce directie sa o ia. Cumpene pentru unii, trairi unice, revederea unor locuri dragi pentru altii. Tinerii imaturi pot avea dileme incotro sa o ia. Vizate sunt cariera, sanatatea, relatiile sentimentale cu probleme. Solutii vad de multe ori pe vietile voastre anterioare.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 PESTI

Pesti- Soarele va parasi constelatia voastra si va intra in Berbec. O perioada dura in plan sentimental,familie, dragoste, caci Soarele va rezona cu Lilith si Kiron. Sanatatea va este pusa in pericol. Probleme pot aparea la locul de munca(cariera) sau in dragoste. Chiar daca multi cred ca au parteneri compatibili de viata sau de munca, lucrurile se pot croniciza. Caile de iesire le vad pe astrograma ta karmica.

Autor