Prof. dr. Monica Pop – TRATAMENT PENTRU CRESTEREA IMUNITATII – PROFILAXIA IMBOLNAVIRII

Prof. Dr. Monica Pop a  postat pe pagina sa de socializare tratamenrul pentru cresterea imunitatii. In randurile de mai jos gasiti mesajul integral:

“TRATAMENT PENTRU CRESTEREA IMUNITATII – PROFILAXIA IMBOLNAVIRII

Recomandare:

-ISOPRINOSINE 3 pe zi, un flacon
-Vitamina A – 2 capsule pe saptamina (sau 1-2 ml se bea din solutie de Vit A . -Vitamina D3 , f f impirtantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare,chiar 8000 – 10000 u/zi.

Publicitate

Totul 1 lună.

Apoi, continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, PERMANENT . Si, anual macar ( daca nu la 6 luni) faceti o determinare. Valori normale 30-100.

Publicitate

Aproape toata populatia are deficit de Vitamina D3 si astfel e mult mai expusa la contaminari sau imbolnaviri (orice).

NU UITATI sa MINCATI o PROTEINA INAINTE de A IESI din CASA ( ou, brinza,sunca) pt ca mecanismul de apararea să fie în “acțiune”!
Astfel, sansele de imbolnavire vor fi mult, mult mai mici!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Focar de COVID-19 la UPU a Spitalul de Urgenta „Sf. Spiridon” din Iasi

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.