Ministrul desemnat al Finantelor, Lucian Heius, propune Bisericii sa puna la dispozitie spatiile de cazare din manastiri pentru carantina

Ministrul desemnat al Finantelor, deputatul Lucian Heius, a propus, miercuri, ca Biserica Ortodoxa Romana (BOR) sa puna la dispozitie spatiile de cazare din manastiri pentru romanii care se intorc in tara si care trebuie sa stea in carantina pentru ca revin din zone afectate de epidemia de coronavirus.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul liberal a rugat conducerea BOR sa se implice in aceasta problema, apreciind ca preotii au fost mereu alaturi de oamenii aflati in suferinta.

Publicitate

„Un apel intre frati crestini. Datorita situatiei cauzate de COVID-19, apelez la Biserica Ortodoxa Romana, rugand conducerea BOR sa se implice si sa puna la dispozitie pentru romanii care se intorc in tara si care trebuie sa stea in carantina, spatiile de cazare disponibile in manastiri. Ajutorul crestinesc si fratesc a fost oferit mereu de preoti, care au fost alaturi de cei aflati in suferinta”, a scris ministrul desemnat al Finantelor pe pagina de Facebook, potrivit digi24.ro.

Citeste si articolul :   Raed Arafat, apel disperat: "Au o sansa mult mai buna sa scape..."

In opinia sa, acum este nevoie ca eforturile statului sa fie completate de ajutorul Bisericii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.