ULTIMA ORA: Masura fara precedent! Toata Italia intra in carantina

Toata Italia devine zona protejata, a anuntat premierul tarii, Giuseppe Conte. Deplasarile vor fi restranse si vor fi adoptate in intreaga tara masurile luate de duminica in Lombardia si alte 14 provincii care reprezentau pana acum „zona rosie”.

Sunt cele mai dure masuri luate in Peninsula in ultimii 80 de ani. Aproape toate activitatile publice au fost interzise, in timp ce conducerea a zeci de penitenciare se confrunta cu revolte.

Publicitate

Deplasarile vor fi interzise, cu exceptia unor „motive de munca importante” sau „probleme grave familiale sau sanitare”, a anuntat Conte, intr-o conferinta.

Masurile intra in vigoare maine dimineata, a spus Conte, care a explicat ca „nu mai e timp” pentru a combate efectele raspandirii coronavirusului si ca e nevoie de „masuri stringente, imediate”, scrie digi24.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.