ULTIMA ORA: Cine sunt cele 8 persoane confirmate, marti, cu noul coronavirus in Bucuresti. Printre ele, o gravida

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus a crescut, marti, ajungand la 25 la nivel national. Dintre acestea, 5 au fost externate din spital, dupa ce au fost declarate vindecate.

Numarul imbolnavirilor a crescut brusc, de la 17 la 25, dupa ce au fost testate persoanele care au fost in contact direct cu barbatul, angajat ADP, depistat pozitiv in timp ce era internat in spitalul Gerota pentru alte afectiuni.

Publicitate

Cine sunt cele 8 persoane confirmate, marti, cu noul coronavirus in Bucuresti – potrivit informatiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategica:

1. Femeie, 31 ani, judetul Ilfov, contact cu prietena barbatului de 49 de ani, primul caz confirmat in Bucuresti.

Publicitate

2. Barbat, 32 de ani, Bucuresti, contact al pacientului care a fost internat in Spitalul Gerota.

3. Femeie, 30 de ani, gravida, Bucuresti, contact al pacientului care a fost internat in Spitalul Gerota. Femeia are stare generala buna.

4. Copil, 3 ani, Bucuresti, contact al pacientului care a fost internat in Spitalul Gerota.

Citeste si articolul :   Noi restrictii in Capitala. Scolile vor fi inchise si masca bligatorie peste tot

5. Femeie, 36 de ani, Bucuresti care s-a intors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Bals.

6. Femeie, 35 ani, Bucuresti care s-a intors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Bals.

7. Barbat, 34 ani, Bucuresti, care s-a intors in data de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Bals.

8. Femeie, 41 ani, care s-a intors din Germania in data de 7 martie 2020 din Munchen, Germania, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Bals, precizeaza stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.