ULTIMA ORA: Seful armatei italiene, infectat cu noul coronavirus

Seful Statului Major al armatei italiene, generalul Salvatore Farina, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Izolat la domiciliu, generalul da asigurari ca se simte bine.

Intr-un comunicat, generalul Salvatore Farina anunta ca este purtator al coronavirusului Covid-19.

„Ma simt bine, sunt izolat la domiciliu, in conformitate cu directivele autoritatilor guvernamentale si protocoalelor de sanatate“, afirma seful Statului Major al armatei italiene.

„Persoanele cu care am intrat in contact si pe care le-am intalnit in ultimele zile sunt testate acum. Voi continua sa imi exercit functia, iar generalul Bonato ma va inlocui in activitatile la care nu pot sa particip“, adauga el.

Publicitate

Publicitate

Salvatore Farina nu este singurul oficial italian de rang inalt depistat cu Covid-19.

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat (PD), aflat la guvernare in Italia, a anuntat la randul sau sambata ca a fost diagnosticat cu Covid-19. El este primul lider politic important din Europa afectat de noul coronavirus.

Citeste si articolul :   Peste 22.000 de cazuri de COVID-19 in Romania

La fel ca Farina, Zingaretti s-a izolat in propria casa.

Italia este cea mai afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus, cu un total de 7.375 de cazuri inregistrate si 366 de decese pana luni, scrie adevarul.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.