Masuri fara precedent in Romania, din cauza coronavirusului. Arafat: Cei de la Metrorex sa gaseasca solutii in acest sens

Oficialii Metrorex ar trebui sa vina cu solutii ca sa nu existe aglomerarile de oameni la metrou la orele de varf, a solicitat duminica seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, in contextul masurilor anuntate contra raspandirii coronavirusului.

„Sunt aspecte pe care nu putem sa le controlam complet. Clar, daca este lume intr-o statie de metrou si asteapta, cel mai bine este sa se organizeze aceste lucruri si sa nu fie o aglomeratie majora, poate cei de la metrou trebuie sa gaseasca niste solutii in acest sens”, a declarat Raed Arafat, citat de Mediafax.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta le-a recomandat oamenilor sa stea relativ departe unii de ceilalti.

„Iar acolo unde sunt persoane multe, cel putin sa incerce sa se indeparteze, sa nu fie aproape unul de celalalt. Masurile pot sa fie crescute totusi la nevoie. La acest moment, s-au luat masurile pe care le-am zis despre adunarile publice, private. Nu intram inca in alte domenii si alte situatii. Acum, consideram ca asta este suficient pentru a limita raspandirea pana la un nivel. Daca se impun alte masuri, vor fi decise la momentul respectiv”, a completat Arafat, potrivit digi24.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.