Vesti triste, din pacate. Un fost concurent Masterchef, diagnosticat cu cancer. Barbatul are 3 copii frumosi

Chicireanu Ramon a cucerit o tara intreaga prin bucatele sale gustoase si deopotriva prin spiritul sau glumet. Din pacate, acum Ramon se lupta pentru viata sa.

Ramon Chicireanu este bolnav de cancer. Chicireanu Ramon a participat, cu cativa ani in urma, la o celebra emisiune-concurs destinata bucatarilor. Acesta a castigat, insa nu marele premiu ci inimile tuturor romanilor. Spiritul sau glumet l-a facut cunoscut in toata tara, acesta devenind viral intr-un timp foarte scurt pe Youtube. Din pacate, o postare vazuta astazi de dimineata pe Facebook, mi l-a adus in prim-plan pe un Ramon total diferit fata de cel de atunci, pe care l-am vazut si revazut de mii de ori.

Ramon Chicireanu duce o lupta crancena cu nemilosul CANCER

Desi cu totii il cunoastem pe Ramon efervescent si plin de viata, bucatarasul cel glumet si viteaz a trebuit sa indure clipe crunte, inimaginabile, iar viata sa a ajuns de la extaz la agonie intr-un timp foarte scurt. Are o sotie frumoasa, care il iubeste si il sustine neconditionat, iar copiii sai, trei la numar, au nevoie de tata. Fetita cea mica s-a nascut acum un an, este un cadou dat de Univers familiei pentru prima lupta cu cancerul, castigata de catre Ramon.

bucatarul glumet

Din pacate, Ramon este acum lipsit de zambetul care l-a caracterizat, cu privirea impaienjenita de toate grijile si toate durerile cu care cancerul vine la pachet. Cu toate astea, lupta pentru cei trei copii ai sai si pentru sotia care il iubeste si care i-a daruit cel mai de pret dar- familia pe care cei doi o au impreuna. Acum doi ani, Ramon a primit diagnosticul de cancer limfatic si a plecat in Germania, pentru a se trata, insa lupta a fost reluata acum un an, cand a reusit sa castige prima batalie pe care o ducea cu boala. Reusita a venit ca o bucurie incomensurabila pentru familia sa, mai ales ca atunci al treilea copil pe care Ramon il are impreuna cu sotia sa, venea pe lume. Mai multe detalii despre Ramon Chicireanu, gasiti in mesajul de mai jos, postat pe Facebook de o apropiata de-a cuplului.

Citeste si articolul :   Inca un medic spune ca nu va mai oferi consultatii pentru pacienti nevaccinati. Incepand cu 1 aprilie se renunta la consultul la distanta pentru diabetici

„Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare si un zambet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crancena cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boala ingrozitoare. Ramon a plecat in Germania -tara unde a putut beneficia de un tratament corespunzator, a facut tot felul de investigatii si tratamente, a suferit operatii care mai de care mai complexe si de 2 ani de zile lupta cu inversunare. Acum un an, el a reusit extraordinarul – s-a luptat singur in prima faza cu cancerul si a supravietuit. Atunci i-a zambit frumos bolii, a intrebat-o cu ce treaba pe la el si apoi a invitat-o sa il paraseasca. El avea chestii mult mai importante – acasa in Romania tocmai i se nastea al 3-lea copil- o minune de fetita!!

Dar cancerul nu l-a uitat. S-a intors si mai puternic si mai inversunat. Insa Ramon Chicireanu e un adversar din ala redutabil. El are 3 copii frumosi si veseli care au nevoie de un tata. Are o sotie minunata care il ajuta si ii este alaturi. El nu sta la discutii mult cu boala asta -el lupta, zambeste, gaseste puteri interioare nebanuite si identifica solutiile salvatoare si astfel trece vesel mai departe.

Citeste si articolul :   Streinu Cercel a rabufnit: “Cand ma uit la televizor ma apuca groaza!”

Nu exista cuvinte care sa poata reproduce intru totul suferinta acestui om. Si nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon stie ce au insemnat toate acele operatii si zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul infioratoare -surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experiente greu de inchipuit- plin de perfuzii, gaurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut- acestea sunt imaginile unui om care duce o lupta pe viata si pe moarte….

Toate aceste investigatii si operatii si tratamente sunt extraordinar de costisitoare -iar Ramon isi doreste sa continue aceasta lupta pentru ca el stie cum sa o castige. Noi oamenii avem o putere fantastica– aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi sa le oferim apropiatilor o noua sansa la viata. Ramon Chicireanu este acum aproapele nostru care are mare nevoie de ajutor. Acum noi putem sa il ajutam sa isi implineasca visul – acela de a trai!!!Ramon merita sa isi scrie in continuare povestea vietii sale, potrivit kfetele.ro.

Citeste si articolul :   Medicul Mihai Craiu trage un puternic semnal de alarma: "Nu mai avem unde sa punem copiii cu SARS-CoV-2"

Conturi deschise pentru donatii:

Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON

Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR

SWIFT UGBIROBU

Titular cont Chicireanu Roxana Elena

Doneaza acum si ofera-i lui Ramon o minune! Chicireanu Ramon are mare nevoie de noi!”

Autor