ULTIMA ORA: Trei romani din Italia, depistati cu coronavirus. Anuntul MAE

Trei cetateni romani din Italia se numara printre persoanele infectate cu coronavirus, au anuntat, vineri, intr-un comunicat, reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

Potrivit unui comunicat, datele obtinute in cursul zilei de joi de catre reprezentantii Ambasadei Romaniei la Roma si ai oficiilor consulare la nivel local arata ca, pana in prezent, au fost identificati 3 cetateni romani printre persoanele infectate cu COVID-19 pe teritoriul acestui stat.

“Astfel, Consulatul General al Romaniei la Trieste a fost informat de catre autoritatile locale din provincia Treviso cu privire la confirmarea unui caz in regiune, persoana avand dubla cetatenie, romana si a Republicii Moldova.

De asemenea, autoritatile locale de la Cremona au confirmat existenta unui cetatean roman depistat pozitiv in regiunea Lombardia, iar un al treilea caz, persoana cu dubla cetatenie romano-italiana, a fost confirmat in Bologna, in provincia Emilia-Romagna”, se arata in comunicat.

Publicitate

Ambasada Romaniei la Roma, prin intermediul task force-ului constituit la nivelul misiunii diplomatice, precum si oficiile consulare romane din Republica Italiana continua demersurile specifice pentru obtinerea unor informatii suplimentare din partea autoritatilor italiene cu atributii in gestionarea situatiei, se mentioneaza in comunicat, precizeaza stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.