Horoscop cu Neti Sandu, 4 martie 2020. Se deschid noi drumuri pentru doua zodii. Un castig neasteptat

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 4 si familia necesita cea mai mare atentie!

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 BERBEC

Se pare c-o s-aveti cu ce sa va umpleti timpul liber, prietenii v-asteapta sa reluati activitatile preferate, un sport, un hobby. O s-apara cineva care vrea sa faceti echipa la treaba, sa aveti un proiect care sa va aduca succes in cariera, sa va asociati si pe termen lung dac-aveti curaj sa va lansati in asa ceva.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

O sa va faceti timp si pentru voi daca va invita cineva la un spectacol, o expozitie, o sa mai iesiti si voi la socializare. Se poate sa fie mai mult de lucru la serviciu, dar sunteti pasionati de ce faceti si o sa fiti dispusi sa munciti oricat ar fi nevoie, si-o sa faceti performanta.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 GEMENI

Poate aranjati de pe-acum o iesire la sfarsit de saptamana sa va bucurati de prezenta celor dragi si sa va revigorati. Voi se poate sa intrati in prelungiri cu negocierile pentru un job, c-aveti nevoie de el, dar nu in orice conditii, vreti sa vi se respecte cerintele.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 RAC

E cineva din afara tarii dispus sa va intinda o mana de ajutor si o sa apreciati fiecare gest pe care-l face persoana respectiva. Se poate sa va incarce sefii cu mai multe treburi, dar sa va dea si bani, oricum, e bine sa fiti pe faza, sa nu va sara de la prime, bonusuri, daca tot ati acceptat o munca suplimentara.

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de 7 decembrie 2020. Surprize mari pentru doua zodii

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 LEU

Se pare ca incep sa vina banii din particular si o sa aveti cu ce sa va miscati si sa le luati si copiilor ce au nevoie. Noutati, dar si lucruri pe care nu le-ati facut la timp, sau cu meticulozitate si-acum trebuie sa le rectificati, ca sa fie totul legal, in ordine, ca la carte.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 FECIOARA

Cu partenerul de cuplu sunt lucruri pe care nu le-ati facut, ori n-ati vorbit despre ele la momentul potrivit si-acum e musai. O sa-i dati de capat, zilele-astea, unei chestiuni legate de bani si o sa va dramuiti altfel resursele financiare poate strangeti bani pentru o nunta, un botez.

Publicitate

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 BALANTA

Or sa va contacteze niste colaboratori ca sa puneti in opera o idee, sa dati drumul creativitatii si sa castigati bani si faima. Apar schimbari – poate va mutati in alta locuinta ori inchiriati un spatiu de lucru, plecati la studii, pe undeva, sau ca sa munciti – posibilitati sunt mai multe.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 iunie 2023. Se spune ca norocul ii favorizeaza pe cei curajosi

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 SCORPION

E cineva care vrea un raspuns sincer de la voi, referitor la relatia sentimentala si daca ati luat o hotarare o sa i-o spuneti. Se poate sa mai investiti niste bani in casa si sa faceti sa fie si mai confortabil, poate si pentru c-o sa fie un eveniment in familie si dati refresh locuintei.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 SAGETATOR

Se poate sa va duceti la un interviu, oti avea si niste examene de dat, o sa rezolvati mai multe treburi in acelasi timp. Voua vi se platesc niste ore suplimentare, sunt probabil si alte beneficii care decurg din ce-ati muncit si o sa iesiti pe plus la capitolul finante.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 CAPRICORN

O sa semnati un contract, poate-l prelungiti, si o sa aveti acea stabilitate financiara de care aveti mare nevoie. Se poate sa mai avansati cu un proces, sa-l castigati chiar si sa recuperati banii pe care i-ati cheltuit, si sa va castigati independenta.

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 VARSATOR

Va puteti reface viata amoroasa, dar sunt cateva aspecte din trecut care se cer rezolvate si o sa fie si armonie in relatie. Ati tot amanat mersul la doctor, dar problemele de sanatate n-au disparut si e bine sa programati un consult, sa va faceti si un set de analize medicale, sa stiti exact cum stati.

Citeste si articolul :   Horoscop 6 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

HOROSCOP 4 MARTIE 2020 PESTI

Vi se cere parerea si la serviciu, si in societate, ati devenit o voce si o sa se tina cont de ideile si de strategiile voastre. Se poate sa primiti mai multe oferte de lucru si o s-aveti de unde s-alegeti, posibil si ceva nou, sa va puneti amprenta pe un alt domeniu, c-aveti multe de aratat lumii.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.