ULTIMA ORA: AL PATRULEA CAZ de coronavirus in Romania

Al patrulea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in Romania, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Al patrulea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat

Marti dupa amiaza, s-a confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania COVID 19.

Este vorba despre un barbat de 47 de ani, din Timisoara, care a intrat in contact cu femeia depistata pozitiv in data de 28 februarie 2020 si care s-a intors din Italia.

Publicitate

Mai exact, barbatul a calatorit cu femeia de 38 de ani in acelasi avion, in partea dreapta a acesteia in data de 20 februarie 2020 cu o cursa care se intorcea din Italia.

Din data de 28 februarie 2020, barbatul, considerat contact direct, s-a aflat in autoizolare la domiciliu impreuna cu familia.

Rezultatele primei probe recoltate la inceputul perioadei de autoizolare au fost negative. Rezultatul probei recoltata in ziua de ieri (in cea de-a 12 –a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a iesit pozitiv la infectia cu coronavirus COVID 19.

Citeste si articolul :   Deputatii au votat proiectul PSD prin care rudele cadrelor medicale beneficiaza de pensie de urmas

Conform primelor informatii din partea DSP Timis, barbatul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

In curtea in care locuieste barbatul mai traiesc alte 2 familii fata de care se vor lua masurile de autoizolare, precizeaza stirileprotv.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.