ULTIMA ORA: AL PATRULEA CAZ de coronavirus in Romania

Al patrulea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in Romania, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Al patrulea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat

Marti dupa amiaza, s-a confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania COVID 19.

Este vorba despre un barbat de 47 de ani, din Timisoara, care a intrat in contact cu femeia depistata pozitiv in data de 28 februarie 2020 si care s-a intors din Italia.

Publicitate

Mai exact, barbatul a calatorit cu femeia de 38 de ani in acelasi avion, in partea dreapta a acesteia in data de 20 februarie 2020 cu o cursa care se intorcea din Italia.

Din data de 28 februarie 2020, barbatul, considerat contact direct, s-a aflat in autoizolare la domiciliu impreuna cu familia.

Articolul continuă după reclame

Rezultatele primei probe recoltate la inceputul perioadei de autoizolare au fost negative. Rezultatul probei recoltata in ziua de ieri (in cea de-a 12 –a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a iesit pozitiv la infectia cu coronavirus COVID 19.

Citeste si articolul :   Cine vine in locul lui Orban

Conform primelor informatii din partea DSP Timis, barbatul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

In curtea in care locuieste barbatul mai traiesc alte 2 familii fata de care se vor lua masurile de autoizolare, precizeaza stirileprotv.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.