ULTIMA ORA: Sorina Pintea, scoasa din arest. A fost dusa la spital

Sorina Pintea a cerut inca de duminica seara, prin intermediul avocatilor, sa fie dusa la spital, deoarece starea ei se inrautateste in arestul preventiv.

Fostul ministru se afla in Arestul Central al Politiei, unde, duminica a primit ingrijiri medicale, dupa ce a acuzat ca se simte rau.

De altfel, recomandarea ca Sorina Pintea sa fie vazuta de un medic specialist a venit, luni, de la medicul din arest.

Recent, Sorina Pintea a anuntat ca a fost diagnosticata cu o boala autoimuna grava – dermatomiozita.

Publicitate

„Medicul din cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva nr. 1 a recomandat ca o persoana privata de libertate, in baza unui mandat de arestare preventiva, sa fie internata intr-un spital din Bucuresti, din reteaua publica, pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate. Pe parcursul internarii, paza va fi asigurata de Serviciul Independent de Retinere si Arestare Preventiva”, potrivit unui comunicat al Centrului de Retinere si Arestare Preventiva.

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitiva. Ea este acuzata ca a luat de mita sumele de 10.000 de euro si 120.000 lei, bani ce reprezinta un procent de 7% din valoarea unui contract., scrie digi24.ro

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.