ULTIMA ORA: Primul oficial de rang inalt care s-a stins din cauza coronavirusului

Unul dintre consilierii ayatolahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, s-a stins dupa ce a fost infectat cu noul tip de coronavirus. Acesta este primul oficial iranian de rang inalt care moare din cauza Covid-19, relateaza Middle East Eye.

Mohammad Mirmohammadi a murit luni, intr-un spital din Teheran, la varsta de 71 de ani.

Mai multi ministri iraniei au fost depistati pozitiv cu noul tip de coronavirus, precum si vicepresedintele Masoumeh Ebtekar si adjunctul ministrului Sanatatii, Iraj Harirchi, cel desemnat de Guvern sa opreasca raspandirii bolii in tara.

Saizeci si sase de persoane au murit si 1.501 au fost infectate cu noul coronavirus in Iran, a anuntat luni la televiziunea nationala viceministrul Sanatatii, Alireza Raisi, citat de Agerpres.

Publicitate

″Ultimele cifre pe care le avem sunt 523 de noi infectii si 12 noi decese, deci numarul total al persoanelor infectate pana acum este 1.501, iar numarul total al deceselor este 66″⁣, a indicat oficialul.

Citeste si articolul :   Romania,Tara lui Papura Voda. Explozie intr-un bloc dupa ce un ”meserias” a taiat teava de gaze crezand ca e cea de apa

Bilantul epidemiei de coronavirus (Covid-19) a depasit luni pragul de 3.000 de decese la nivel mondial si continua sa aiba consecinte grave in intreaga lume, in special in Italia si Coreea de Sud, precozeaza stirileprotv.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.