Deputat: “La Spitalul din Sighet nu poate intra coronavirusul. Il omoara Stafilococul Auriu”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, pe Facebook, mai multe imagini care ar fi fost facute in Spitalul Municipal Sighet, in care se poate vedea mizeria din unitatea medicala, el spunand ca „virusul coronavirus nu poate intra acolo, il omoara imediat Stafilococul Auriu si Acinetobacterul”.

Radu Dunca, directorul Spitalului Sighet, si Emanuel Ungureanu, deputat USR, intr-o discutie la Digi24:

Publicitate

„In timp ce doamna Sorina Pintea a fost izolata de coronavirusul mitei in beciul domnesc de catre DNA, spitalele din Maramures, unde fosta ministra si senatorul Liviu Pop sunt baroni ai spagii, zac in mizerie crunta. Un angajat al Spitalului municipal Sighet mi-a transmis aceste imagini de groaza care arata mizeria crunta in care se scalda sistemul sanitar din Maramures patronat de clanuri de tip mafiot virusate de microbul spagii. Aveti idee cat este mita pentru un post de asistenta medicala in aceasta cocina?”, afirma Emanuel Ungureanu.

Deputatul spune ca exista si „o veste buna pentru pacientii sinistrati in acest spital mizerabil” si aduce acuzatii grave la adresa DSP Maramures.

„Virusul coronavirus nu poate intra acolo, il omoara imediat Stafilococul Auriu si Acinetobacterul. Pe langa excrementele intinse peste tot in baile infecte, se poate vedea cum un asistent medical intreprinzator plimba instrumentarul sterilizat prin zona administrativa, pe langa un xerox. Fereasca Dumnezeu, picior de sef DSP Maramures nu a calcat in aceasta cocina, stiti de ce?

Pentru ca sunt mana in mana cu mafia pesedista din judet! Nu este cazul sa va mai spun ca acest asa zis spital a fost acreditat de o alta uriasa bacterie a sistemului sanitar, Vasile Cepoi, un lup siret tinut in brate de PNL, care mulge spitalele de bani prin capusa numita pompos, Autoritatea Nationala pentru Managementul Calitatii in Sanatate (ANMCS)!?”, mai spune deputatul., potrivit digi24.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.