Accident cumplit in Romania. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic

Doua persoane au decedat pe loc, in urma unui grav accident rutier care s-a produs pe DN 11, in zona localitatii Oituz din Covasna. Inca patru persoane, dintre care doi copii, au fost dusi de urgenta la spital, cu multiple rani grave.

Tragedia a avut loc pe DN 11, in jurul pranzului. Autoturismul in care se aflau sase persoane a fost pur si simplu spulberat de un TIR.

In urma impactului deosebit de violent, masina a fost distrusa in totalitate, iar doi dintre pasageri au ramas incarcerati intre fiarele masinii.

Din pacate, medicii nu i-au mai putut salva. Au fost chemati Pompierii de la Descarcerare. Acestia au reusit cu greu sa-i scoata din masina facuta praf.

Publicitate

“In jurul pranzului a avut loc un eveniment rutier pe DN 11 intre un autoturism si un autotren, in apropiere de localitatea Oituz, in care au fost implicate 6 persoane, dintre care 4 adulti si 2 copii.

Doi decedati si patru raniti, accident grav la Oituz, Covasna

La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 ambulante (1 SMURD si 1 SAJ), un echipaj SMURD cu medic din Brasov si un elicopter SMURD de la Targu Mures.

Din nefericire, la locul evenimentului rutier au fost gasite doua persoane incarcerate in autoturism si decedate.

Echipajele de interventie au actionat pentru descarcerarea celor doua persoane si acordarea primului ajutor medical celor trei victime aflate pe bancheta din spate a autoturismului.

In urma evenimentului rutier, cei doi copii au fost transportati la spitalul de copii din Brasov, iar un alt pasager a fost preluat de elicopterul SMURD si transportat la Targu Mures”, se mentioneaza in comunicatul transmis de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Covasna.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.