Tanara mama a doi copii, rapusa intr-o cabana in Viseu de Sus, in conditii greu de imaginat

Bianca Ticala, o tanara in varsta de numai 18 ani, mama a doi copilasi, a fost gasita fara suflare intr-o cabana din Viseu de Sus, Maramures. Tanara a fost ademenita de cel care a ucis-o, cu mancare pentru copii.

Bianca a fost rapusa in conditii greu de imaginat, in cursul zilei de ieri, intr-o cabana parasita din Viseu de Sus, de un tanar de 24 de ani. Barbatul nu era tatal copiilor.

Conform unor surse, cei doi tineri au avut o relatie, dar Bianca s-a hotarat sa se desparta, motivele fiind violenta. Barbatul se purta urat si o batea frecvent.

In data de 6 iunie, tanara a fost ademenita de bestie, la cabana parasita de la marginea orasului Viseu de Sus, dupa ce i-a spus ca ii va da mancare pentru copii, respectiv o felie de branza.

Publicitate

Publicitate

In momentul in care tanara a ajuns la cabana, tanarul a inceput sa o bata cu salbaticie.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, dupa ce a batut-o, criminalul a descoperit ca fata inca traieste si a strangulat-o cu o sarma.

Citeste si articolul :   Ministrul Muncii: Parintii care stau acasa cu copiii mai mici de 12 ani vor beneficia de ajutorul de 75% din salariu si pe durata vacantei

Apoi, el a plecat in padure, nu foarte departe de cabana, si a incercat sa se spanzure.

Totusi, criminalul a fost salvat in ultimul timp si a ajuns la spital.

In dimineata acestei zile, barbatul  de 24 de ani a fost externat si transferat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmatiei, acolo unde medicii urmeaza sa ii faca o expertiza pentru a stabili daca a avut sau nu discernamant atunci cand a comis oribila crima.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.