Horoscop zilnic, 5 aprilie 2024. Pestii trebuie sa renunte la trecut

Multi vor fi atrasi de comunicare si divertisment. In aceasta zi vei dori lejeritate si libertate.

Berbec

Daca sunteti in conflict intern intre ceea ce este corect si ceea ce este usor, alegeti-l pe primul. Dreptatea face parte din misiunea ta astazi. S-ar putea sa intampinati rezistenta din partea celor mai in varsta fata de dvs. Dar acceseaza spiritul tau razboinic si pregateste-te sa mergi inainte. Pentru cei care au treburi neterminate, consultati-va cu un avocat daca este necesar si scapati de el cat mai curand! Sfat: Nu-ti fie frica sa faci ceea ce trebuie sa faci.

Taur

Publicitate

Ai multe de facut acum si habar n-ai cum vei finaliza sarcinile. Fa-ti o favoare si acorda prioritate. Concentrati-va pe ceea ce trebuie facut chiar acum. Acordati toata atentia acestei sarcini. Sfat: Renunta la placerile trecatoare.

Gemeni

Astazi iti vei descoperi potentialul mistic. Astazi esti predispus sa explorezi ceea ce se afla dincolo de val, sa citesti limba stelelor, sa comunici cu ghizii tai spirituali, sa faci planuri pentru anul urmator, sa folosesti magia si sa citesti carti. Dar magia se va dezvalui doar celor care sunt gata sa abandoneze logica pentru o vreme.

Citeste si articolul :   Horoscop 2021 prezentat de Neti Sandu. Schimbari mari pentru zodii

Rac

Prieteniile si relatiile toxice iti transforma viata intr-o drama. Trebuie sa stabilesti limite sanatoase, sa te concentrezi pe ceea ce iti aduce bucurie si sa ai grija de tine. Vizualizeaza-ti cea mai buna viata si mergi catre ea. Sfat: este timpul sa te concentrezi asupra ta.

Leu

Cand operam din spatiul ego-ului, ii percepem pe toti pe care ii intalnim ca pe o amenintare. Intotdeauna exista altcineva cu „o slujba mai buna”, un „partener de viata dorit”, o „masina mai frumoasa” si o viata care arata si se simte bine in exterior. Nu uita ca nu poti trai niciodata viata altcuiva. Luati toate intalnirile de astazi ca pe o oportunitate.

Fecioara

Incerci sa intelegi lucrurile cu pretul renuntarii la ceea ce simti cu privire la o anumita situatie. Conversatia deschisa si sincera si intrebarile directe va vor ajuta sa gasiti claritatea pe care o cautati in acest moment. Sfat: Nu va fie teama sa vorbiti sincer despre subiecte dificile.

Publicitate

Balanta

Chiar vrei sa urmaresti ce se intampla de pe margine cand poti sari direct si sa fii un participant activ in joc? Fa-ti o favoare si elimina indoielile de sine. In cele din urma, incepe sa-ti recunosti puterea interioara si urmareste ceea ce inima ta doreste cu adevarat. Sfat: este timpul sa sari in fluxul involburat al vietii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 mai 2023. Gemenii trebuie sa fie mai increzatori

Scorpion

Daca o oferta pare promitatoare, probabil ca este. Fa-ti timp cu deciziile si asigura-te ca ceea ce ti se ofera se potriveste cu ceea ce cauti in acest moment. Apropo, nu va fie teama sa negociati ceea ce doriti. Sfat: Nu te grabi sa mergi inainte, este mai sigur sa faci pasi mici.

Sagetator

Imaginati-va cel mai rau scenariu posibil si credeti ca lumea lucreaza cumva impotriva voastra. Nu poti spune ca totul este perfect. Dar puterea comunicarii si capacitatea de a spune ce se intampla in sufletul tau pot muta muntii. Sfat: lumea nu este perfecta, dar nu este atat de rea pe cat crezi.

Capricorn

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. Transforma-ti cunostintele in intelepciune pe masura ce mergi mai departe. Esti pregatit pentru provocarile care urmeaza. De multe luni te-ai pregatit pentru acest moment. Pentru cei dintre voi care sunt in proces de inspirare a schimbarii la nivel colectiv, ni se reaminteste ca va veti confrunta cu opozitie si este in regula. Cand aveti indoieli, faceti ceea ce este corect, nu ceea ce este usor. Acesta se va dovedi a fi secretul succesului tau pe termen lung. Sfat: esti pregatit pentru provocarile care urmeaza.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 februarie 2021. Leul trebuie sa fie increzator si sa isi arate toate abilitatile

Varsator

Va trebui sa faceti fata schimbarilor astazi. Amintiti-va: distrugerea a ceea ce nu va mai serveste este un proces normal. Lumea este in continua schimbare si ar trebui sa te schimbi si tu, pentru a nu fi lasat in urma. Sfat: este timpul sa faceti loc pentru lucruri noi.

Pesti

Fa-ti o favoare si inceteaza sa te ocupi de trecut. Esti propria ta sursa de bucurie si fericire. Tu esti cel care te va salva de tine insuti. Adu mai multa luminozitate in poveste daca viata ta este inecata in rutina. Sfat: Gasiti ceea ce va aduce bucurie, fie ca este vorba despre calatorit, citit, vizionat filme sau plimbari in natura.

Publicitate

Autor