Horoscop zilnic, 12 decembrie 2023. Vesti bune si dorinte implinite pentru trei zodii

Luna in descrestere va radia energiile necesare fiecarui semn. Pentru unii, aceasta data va fi utila pentru a se gandi la valorile lor, pentru altii – pentru a trece de la cuvinte la fapte.

Berbec

Berbec, nu lasa situatiile neplacute sa-ti stinga stralucirea. De fiecare data cand auzi un comentariu urat despre tine, fa-ti misiunea personala sa stralucesti si mai tare si sa spui adevarul si mai tare. Energia pe care o radiati va atrage in lumea voastra oameni cu ganduri similare care vor sa creeze magie cu voi. Sfat: Acum este momentul sa incepeti o afacere.

Taur

Publicitate

Taur, este imposibil sa fii mereu iubire si lumina pentru ceilalti. Dar nici nu merita sa te imbufnezi la nesfarsit sau sa te scufunzi in intunericul resentimentelor. Intelege ca totul se intampla spre binele tau. Intelege ca Universul are un plan pentru tine si, uneori, a manifesta ceea ce este in binele tau necesita distrugerea a ceea ce nu este. Sfat: Petrece mai mult timp cu cei dragi.

Gemeni

Gemeni, durerea este inevitabila, dar suferinta este optionala. Chiar acum ai ocazia sa-ti schimbi perspectiva. Recunoaste-ti circumstantele ca un catalizator pentru crestere. Cu cat te agati mai putin de ideile tale rigide despre cum ar trebui sau nu ar trebui sa fie lucrurile, cu atat te vei transforma mai mult. Sfat: Munciti din greu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2021. Zi grea pentru mai mullte zodii

Rac

In loc sa cauti pe cineva pe care sa-l invinuiesti, priveste in interior, Rac. Asculta-ti vocea interioara a intelepciunii si ceea ce iti dezvaluie in acest moment. Sa stiti ca Luna in descrestere va ofera oportunitatea perfecta de a transforma ceea ce nu va mai serveste bine. Cand vine vorba de relatiile interpersonale, exerseaza onestitatea. Sfat: Finalizeaza toate sarcinile importante.

Leu

Cu totii am avut romante efemere, iar tu nu faci exceptie, Leu. Totusi, ceea ce faci pentru moment este un alt tip de romantism. O iubire construita pe respect reciproc si incredere, care va deveni din ce in ce mai puternica pe masura ce treceti prin viata. Asadar, permiteti-va sa vizualizati viitorul si sa va comunicati clar nevoile si dorintele la fiecare pas. Sfat: Petreceti seara cu familia.

Fecioara

Fecioara, daca te simti pierduta sau confuza in calatoria ta, este normal. Sentimentul de gol poate fi si un mesaj din Univers. Poate este timpul sa schimbi ceva in viata? Depaseste disconfortul care se manifesta in viata ta in acest moment. Sfat: Ajuta-i pe cei care au nevoie.

Balanta

Publicitate

Claritatea este cel mai mare dar al tau acum. Stii pentru ce esti aici, Balanta, si nu ti-e frica sa apari ca cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta. Acesta este semnul tau pentru a continua sa-ti impartasesti unicitatea cu lumea si sa continui sa semeni semintele schimbarii in constiinta colectiva. Asadar, priviti-va temerile in ochi si continuati sa mergeti inainte! Sfat: Fa o excursie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2023. Zi profitabila pentru mai multe zodii

Scorpion

Pe masura ce trecem prin caravana vietii, intalnim multi oameni. Unii vor dansa cu noi pana la sfarsit, in timp ce altii vor disparea brusc. Sa stiti, Scorpioni, ca orice se intampla acum face parte din planul Universului. Daca trebuie sa-ti iei ramas bun de la ceva, atunci fa-o fara sa te gandesti de doua ori. Sfat: Deschide-te la comunicare.

Sagetator

Sagetator, pentru tine luna decembrie aduce tema schimbarii radicale. Fii pregatit sa renunti la orice sau la oricine care nu-ti serveste binele. Eliberandu-te de ideile invechite care te retineau. Dar nu lua asta ca pe un semn al intunericului iminent. Luati acest lucru ca pe un memento pentru a va alinia cu viata pe care o doriti cu adevarat pentru dvs. Sfat: Acceptati noua oferta.

Capricorn

Cand incepem calatoria noastra spirituala, ne asteptam sa fim intampinati cu curcubee si soare la fiecare pas. Dar pe plan fizic lucrurile stau altfel. Procesul de iluminare interioara inseamna in esenta aducerea luminii in asa-numitele parti intunecate. Capricorni, asta include sa ne confruntam cu partile noastre intunecate, cu fricile noastre. Ceva ne spune ca vei descoperi comori ascunse pe parcurs! Sfat: Nu abdicati de la responsabilitate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 iulie 2022. Varsatorul are in fata o mare oportunitate

Varsator

Varsator, intuitia nu este un fenomen venit din alta lume. Este pur si simplu vocea interioara a intelepciunii care ne ghideaza prin viata. Iesi in afara mintii tale rationale si permite-ti sa imbratisezi magia care te inconjoara in acest moment. Ceva ne spune ca acest lucru va va permite sa va schimbati viata in bine. Sfa: nu avea incredere in oamenii pe care nu ii cunosti.

Pesti

Toate actiunile noastre au consecinte karmice. Stiti, Pesti, ca actiunile pe care le faceti acum vor da roade pe termen lung. Astfel, tema echilibrului si armoniei apare in viata ta. Petreci suficient timp cu oamenii pe care ii iubesti? Cultivati calmul? Daca ti-ai lasat agitatia sa ia tot ce este mai bun din tine, atunci este timpul sa incepi sa reconstruiesti. Sfat: arata-ti imaginatia in toate eforturile tale.

Publicitate

Autor