Horoscop zilnic, 13 noiembrie 2023. Scopul este calatoria, nu destinatia

Ziua va da multa forta pentru a indeplini sarcinile acumulate. Va mai ramane timp pentru viata personala.

Berbec

Berbec, continui sa incerci sa satisfaci nevoile celorlalti cu pretul propriei tale bunastari. Tine minte: cei care pretuiesc prezenta ta nu vor incerca niciodata sa te schimbe. Acesta este un moment grozav pentru a va uni fortele cu oameni cu ganduri similare. Sfat: este timpul sa faceti magie impreuna.

Taur

Publicitate

Taur, ai rabdare cu tine. Pentru a intra intr-o noua cronologie, poate fi necesar sa taiati legaturile cu trecutul dvs. sau sa lasati ceva sau chiar pe cineva in urma. Crede ca toate acestea se intampla spre binele tau. Sfat: poate fi necesar sa taiati legaturile trecutului pentru a merge mai departe.

Gemeni

Pe frontul romantic, lucrurile se indreapta spre bine de ceva vreme. Ar trebui experientele tale din trecut sa te determine sa renunti cu totul la ideea de iubire? Credem ca ai raspunsul la aceasta intrebare, Gemeni. Nu mai vorbiti despre viitor intr-un mod care sa-l faca sa sune ca nenorocire si intuneric. Deschide-ti inima si lasa o alta persoana sa o topeasca. Daca esti deja cu cineva care inseamna foarte mult pentru tine, gandeste-te la modalitati de a-ti intari legatura si mai mult. Sfat: Deschide-ti inima.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 februarie 2022. Situatia finaciara a Balantei se inrautateste

Raci

Rac, esti gata sa iei viata de coarne! Esti gata sa-ti urmezi pasiunea si sa-ti asumi riscuri care te-au speriat in trecut. Spontaneitatea este buna. Impulsivitate? Discutabil. Asa ca nu uitati sa ramaneti umili si sa luati decizii care va sustin obiectivele pe termen lung. Pe frontul personal, nu cedati iluziei haosului. In loc sa maturati lucrurile sub covor, exprimati-va sentimentele in cuvinte. Vorbeste despre ce se intampla cu adevarat. Sfat: Pune-ti sentimentele in cuvinte.

Leu

Leu, exista cineva in viata ta care incearca in mod deliberat sa-ti strice jocul. Daca aveti o vaga suspiciune despre cine ar putea fi, atunci luati asta ca pe un semn ca aveti incredere in intuitia voastra. Sfat: Priveste mai atent imprejurimile tale.

Fecioara

Lucrurile nu merg intotdeauna asa cum ne-am imaginat in capul nostru. Ne putem „deconecta” de la realitate din cauza durerii, fie putem privi lumea diferit – cu un sentiment de uimire. Stiind ca in cele din urma totul se intampla pentru binele nostru cel mai inalt, Fecioara. Sfat: Transforma durerea in putere.

Balanta

Saptamana aceasta esti gata sa ajungi pe covorul rosu si sa fii indraznet si deschis. Tine minte, Balanta, nu este vorba despre tendinte. Este vorba de a-ti respecta unicitatea si de a te exprima intr-un mod care sa ti se para autentic. Veti gasi sucurile creative curgand liber chiar acum. Misiunea sufletului tau este sa aduca mai multa bucurie si frumusete in aceasta lume.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2022. Zi plina de surprize pentru Fecioara

Scorpion

Poate ca acesta este un moment pentru a va pregati pentru un eveniment semnificativ – o nunta, o logodna, nasterea unui copil. Ca sa nu mai vorbim ca si ziua ta de nastere este probabil chiar dupa colt! Nu uitati sa obtineti sprijinul celor dragi. Nu incerca sa faci totul singur.  Sfat: Nu va fie frica sa experimentati.

Sagetator

Chiar acum ai in tine o dorinta arzatoare de a creste, de a te extinde, de a te transforma. Aminteste-ti, Sagetator, ca scopul tau este calatoria, nu destinatia. Daca ai ocazia sa explorezi necunoscutul, spune da. Ceva ne spune ca vei invata multe despre tine! Sfat: Priveste in interior.

Capricorn

Capricorni, sunteti deja ceea ce v-ati dorit sa fiti. Trebuie doar sa-ti amintesti adevarul. Trebuie doar sa accesezi rezervorul interior de forta si curaj cu care ai fost binecuvantat. Ceva ne spune ca esti gata sa apari ca versiunea cea mai intruchipata a ta si sa-i inspiri pe altii. Trebuie sa-ti asumi mai multe riscuri cand vine vorba de activitatile tale creative. In acest proces, vei invata multe despre tine. Sfat: fii creativ.

Citeste si articolul :   Horoscop Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020. Kiron vine cu schimbări mari pentru trei zodii

Varsator

Lucrul important de retinut acum este ca nu esti aceeasi persoana care erai acum un an sau chiar acum sase luni. Deci de ce te-ai intoarce? De ce ai nevoie sa repeti din nou experienta trecutului, Varsator? Fa-ti o favoare, aprinde lampa constientizarii si alege o alta realitate. Amintiti-va ca aveti puterea in voi de a face un salt cuantic. Sfat: Ai incredere in Univers.

Pesti

Dar ce inseamna cu adevarat dragostea de sine pentru tine? Cum apari zi de zi, luna dupa luna? Incepe prin a deveni constient de conflictul tau interior, Pesti. Conflict intre cine esti si cine crezi ca esti. A te arata ca cel mai autentic sine tau in fiecare situatie este secretul pentru a-ti manifesta viata pe care o vrei cu adevarat pentru tine. Sfat: Fii tu insuti.

Publicitate

Autor