Horoscop zilnic, 29 iulie 2023. O noua usa se deschide pentru Varsator

Berbec

O femeie inteleapta a spus odata: „Nu te vei opri din dans pentru ca imbatranesti, imbatranesti pentru ca nu mai dansezi”. Tine cont de asta in timp ce intampini energia lunii noi in a ta, Berbec. Sfat: Continuati sa mergeti inainte!

Taur

Ce se intampla daca spunem ca universul iti ofera o panza goala chiar acum? Ce se intampla daca am spune ca aceasta este oportunitatea ta de a picta panza vietii tale cu cele mai stralucitoare si mai indraznete culori din paleta ta? Asadar, viseaza, Taur, si pregateste-te sa faci un efort pentru a intruchipa realitatea dorita pentru tine si pentru echipa.

Publicitate

Gemeni

Gemeni, permiteti-va sa luati pozitia de observator in viata voastra. Priveste in interiorul tau si lasa ceva la care nu te astepti deloc sa iasa la suprafata. Te afli in acel moment al vietii tale cand arzi vechile modele karmice. Credinta ta te va ajuta sa treci peste toate. Sfat: Priveste in interior si fii nemiscat.

Rac

Ce iti aminteste luna noua din zodia ta: este timpul sa-ti urmaresti fericirea! Creeaza sau aprinde focul tau interior. Bucura-te, a venit timpul tau. Crede ca meriti tot ce este mai bun si nu accepta nimic care nu iti este pe plac. Daca ai standardele sus si rezultatele vor fi tot acolo.

Citeste si articolul :   Horoscop 1-7 iunie. Luna Plina intoarce roata pentru 3 zodii. Se rescriu destine

Leu

Lasa dragostea sa intre in viata ta. Retineti ca in spatele etichetelor pot fi ascunse sentimente reale. A sosit momentul sa renunti la clisee si sa lasi bunatatea si noile emotii sa intre in viata ta. Sfat: Crede in sentimentele tale.

Fecioara

Sa observi dintr-un punct de vedere neutru ceea ce se intampla atat in ​​realitatea externa, cat si in peisajul tau interior. Doar pentru ca ai mai experimentat respingere nu inseamna ca se va opri. Crede in tine. Sfat: Ai incredere in tine si nu te opri in fata obstacolelor.

Balanta

O minte stabila este cel mai mare dar al tau acum, Balanta. Luati decizii dintr-un spatiu calm. Veti putea vedea imaginea de ansamblu si veti putea face munca necesara pentru o crestere durabila. Cu toate acestea, aceasta crestere nu este ceva de care esti atasat. Intelegi ca lucrurile se manifesta in timpul divin si ca legea cauzei si efectului este mereu la lucru. Sfat: Continuati sa lucrati!

Scorpion

Vrajitoarele, alchimistii, astrologii si magicienii cred ca luna noua este momentul perfect pentru a planta noi seminte, deoarece semnaleaza inceputul unui nou ciclu. Scorpion, asta este exact ceea ce trebuie sa faci – planteaza semintele viitorului tau si ia decizii care iti vor schimba viata intr-un mod pozitiv. Sfat: este timpul sa ai grija de viitorul tau.

Sagetator

Esti gata sa-ti urmezi pasiunea si sa-ti asumi riscuri care te-au speriat in trecut. Spontaneitatea este buna. Impulsivitate? Nu atat de mult. Lucrurile de pe frontul dragostei si romantismului par, de asemenea, stralucitoare in aceasta saptamana! Tu si persoana iubita aveti chef sa va cunoasteti de aproape. Cu cat sunteti mai sinceri unul cu celalalt in acest timp, cu atat veti asista mai mult la floarea iubirii voastre. Sfat: este timpul sa luam viata de coarne.

Capricorn

Super forta ta: o minte echilibrata si capacitatea de a face fata oricand provocarile pe care ti le arunca viata intr-un mod calm si adunat. Vestea buna este ca universul reflecta starea ta, oferindu-ti un partener care este atat impamantat, cat si stabil si care promite sa iti stea alaturi in timpul celor mai salbatice furtuni ale tale. Acesta este ceea ce simti sa fii iubit neconditionat si sprijinit in toate eforturile tale. Sfat: O minte uniforma este cel mai mare dar al tau.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 mai 2021. Nu uitati cat de importanta este comunicarea cu cei dragi

Varsator

Cand o usa se inchide, alta se deschide. De asta ti-ai amintit, Varsator. Ai incredere ca lucrurile de care ti se cere sa scapi sunt lucrurile care si-au servit scopului in povestea vietii tale. Ai incredere ca totul se intampla pentru binele tau cel mai inalt. Sfat: Accepta disconfortul, nu va dura mult.

Pesti

Petrecem atat de mult timp incercand sa gasim aprobarea celorlalti. Cheltuim atat de mult pentru ajustarea personalitatii noastre pentru a se potrivi in matrice. Dar daca am schimba jocul in schimb? Dati-va permisiunea, Pesti, sa va urmati busola interioara si sa va asumati acest risc, chiar daca inseamna sa va sustineti o perioada. Sfat: Sunteti o forta de care trebuie sa tineti cont.

Publicitate

Autor