Horoscop zilnic, 25 iulie 2023. Pestii trebuie sa isi asculte inima

Berbec

Este timpul sa preiei rolul Regelui Arthur intr-o viata in care sabia ta magica straluceste pentru tine. Continua sa te straduiesti pentru obiectivele tale, Berbec. Stai drept, arata-ti incredere in tine. Si fii 100% sincer in tot ceea ce faci. Sfat: este timpul sa iei initiativa, mai degraba decat sa o astepti de la altii.

Taur

Toti au defectele lor, Taur, si fiecare are punctele lui forte. Prin urmare, nu este nevoie sa fii suparat din cauza esecurilor. Concentrarea asupra pozitivului nu numai ca iti va oferi mai multa putere astazi, dar te va ajuta si la construirea increderii in tine si in abilitatile tale. Sfat: Nu te opri asupra esecului.

Publicitate

Gemeni

E timpul sa scapi de gandurile obsesive, Gemeni. Iesi la o plimbare, gateste-ti masa preferata, intinde-te in pat cu o carte buna. In general, fa totul pentru a te distra. Concentrarea pe probleme nu a facut niciodata bine nimanui. Sfat: concentreaza-te pe viata ta, activitatile zilnice si hobby-urile.

Rac

Pentru a va atinge obiectivele, ramaneti la succesiune. Acest lucru va va permite sa va folositi creativitatea la maximum. Fii atent la cum si unde ti se cere sa iei o abordare disciplinara, Rac. Sfat: nu incercati sa rulati inaintea motorului.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 martie 2022. Sagetatorul are parte de emotii placute

Leu

Ai muncit din greu pentru a ajunge acolo unde esti acum. Universul iti cere sa incetinesti – relaxeaza-te putin si priveste in jur. Esti gata sa privesti viata cu ochi proaspeti si cu inima deschisa, asa ca scapa de obiceiul de a te grabi undeva. Sfat: Incepeti sa va traiti viata fara graba constanta si bucurati-va de ea.

Fecioara

Schimbari vin in viata ta. Probabil ca va exista o schimbare in cariera care va va oferi noi oportunitati de dezvoltare. Nu-ti fie frica de schimbare, Fecioara. Nu te ascunde sub mantia de invizibilitate. Fii deschis la sugestii! Sfat: Nu-ti fie teama sa iesi din zona ta de confort si sa incerci ceva nou.

Balanta

Publicitate

Respirati adanc de cateva ori cand va simtiti confuz pentru a clarifica lucrurile. Uneori, corpul tau pur si simplu respinge ceva si il comunica prin sentimentele si emotiile tulburatoare pe care le traiesti in acest moment. Aceasta este energia ta care vorbeste cu voce tare. Va permite sa stiti ce este sincronizat cu vibratiile tale si ce nu. Respinge cu incredere lucrurile care nu ti se par potrivite, Balanta. Sfat: nu incercati sa va suprimati antipatia pentru orice activitate – totul va va afecta starea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2021. Dorintele Capricornului se vor implini cu usurinta

Scorpion

De ce esti atat de fixat sa fii mereu cel mai bun in toate, Scorpion? In loc sa urmariti lucrurile materiale, lucrati la dezvoltarea spirituala. Vei fi surprins de modul in care perceptiile si valorile tale se vor schimba. Asculta-ti vocea interioara. Despre ce iti sopteste? Sfat: Ai incredere in intuitia ta astazi.

Sagetator

Astazi este momentul sa priviti inapoi si sa va evaluati progresul. Desigur, in acest timp s-ar putea sa nu fi avut succes undeva, dar dimpotriva, ai avut undeva ai reusit. Fiti recunoscatori pentru tot ce vi s-a intamplat. Fiecare situatie, fie ca este buna sau rea, te-a invatat ceva. Sfat: este timpul sa priviti inapoi si sa va evaluati progresul.

Capricorn

S-ar putea sa existe multe contradictii in viata ta chiar acum, Scorpion. Atat lumina, cat si intunericul joaca, provocandu-te. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa suporti totul asa cum este. Fii atent la ceea ce se ascunde in tine in umbra. Sfat: este timpul sa cunosti umbra a ta.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru luna august 2020. Berbecii muncesc mult, Scorpionii se rup de trecut. Previziuni pentru toate zodiile

Varsator

Nu trebuie sa fii de acord cu parerea altcuiva daca esti ferm convins de propria ta parare. Gandirea ta iesita din cutie este darul tau, asa ca tratati-l in consecinta. Sfat: a deveni creativ cu orice este cheia succesului tau astazi.

Pesti

Totul necesita practica, Pesti, chiar si meditatie. Taci azi. Priveste ce ganduri iti vin. Ce mai mult? Pozitiv sau negativ? Daca a doua optiune prevaleaza, atunci aveti la ce sa lucrati. In acest caz, incepe sa cauti motivul pentru care totul te asupreste. Sfat: intoarce-ti privirea spre interior, asculta-ti inima.

Publicitate

Autor