Horoscop zilnic, 3 iulie 2023. Este timpul pentru noi inceputuri

Horoscopul zilei de luni. Astrologii anunta schimbari importante pentru nativii din cercul zodiacal.

Berbec

Abundenta si prosperitatea sunt in afara zonei tale de confort actuale, Berbec. Daca nu poti trece de la asta, incearca sa faci lucrurile putin diferit pentru a gasi o schimbare. De exemplu, invatati o noua modalitate de a merge la serviciu sau faceti un plan saptamanal de masa. Schimbarile nu trebuie sa fie mari.

Taur

Publicitate

Fiecare plecare face loc pentru ca ceva nou sa vina in viata ta, Taur. Simtiti-va emotiile, dar incercati si sa traiti aceste vremuri cu perseverenta si sensibilitate. Sfat: Dezlantuiti-va emotiile si simtiti-le pe deplin.

Gemeni

Nu exista coincidente, Gemeni. Cand crezi in obiectivele tale, fortele divine se inteleg pentru a te aduce exact acolo. Cand esti confuz, Universul ofera solutii si indicii. In loc sa va faceti griji pentru orice, intrebati-va daca aveti nevoie de timp pentru a va integra emotiile inainte de a putea rezolva lucrurile.

Rac

Lumea va sti despre existenta ta doar daca o dai de stire. Orice s-ar intampla, va fi o situatie castigatoare pentru toti cei implicati. Nu lasa esecurile si limitarile din trecut sa te retina. Aceasta este o perioada in care sa faci pasi mari fara a te concentra asupra momentului in care vor fi primite raspunsurile. Sfat: averea ii favorizeaza pe cei curajosi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 mai 2020. Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Leu

Arunca incarcatura pe care o porti si amintiti-va ca Leii nu au nevoie de dovezi ca sunt regii junglei. Continuati sa faceti ceea ce rezoneaza in interior si lasati cosmosul sa dea o mana de ajutor. Sfat: Ai grija de bunastarea ta mentala.

Fecioara

O noua etapa incepe in viata ta, asa ca nu lasa frica sa-ti stea in calea sentimentelor, Fecioara. Frica si stersul genereaza mai multe probleme in corp, iar iesirea din aceasta stare este primul pas in directia corecta. Sfat: in viata ta vor avea loc schimbari puternice, ai grija in ce directie te indrepti.

Publicitate

Balanta

Gandeste-te inainte de a actiona si simti-te liber sa-ti spui parerea, Balanta. Veti intelege cu adevarat acest lucru doar atunci cand va acordati un moment pentru a va asculta inima si a va echilibra gandurile in consecinta. Sfat: Fii increzator in propriile abilitati si nu te ascunde de gandurile tale.

Scorpion

Poate ai simtit in ultima vreme ca universul nu a fost prea amabil cu tine. Ce concluzii ar trebui trase din asta? Poate ca este timpul sa inveti limbi noi, sa extinzi setul de abilitati. In confruntarea cu stresul, ar trebui sa faci din sanatatea ta o prioritate de top, Scorpion.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 decembrie 2021. Zi productiva pentru Leu

Sagetator

Aduceti dragostea intr-o situatie in care ati putea fi foarte implicat mental, Sagetatori. In loc sa incercati sa opriti urmarirea, incercati sa intelegeti lucrurile din perspective diferite si deschideti portile catre prosperitate. Sfat: Lasa lucrurile si oamenii inutili sa plece.

Capricorn

S-ar putea sa simti ca ai nevoie de mai mult timp pentru a te scufunda, Capricorn. Etapa dificila se apropie de sfarsit, iar rezistenta ta culege roadele. Se apropie un nou inceput, iar tu esti foarte aproape de a-ti atinge obiectivele si manifestarile. Acesta este momentul sa oferi tot ce poti fara sa-ti faci prea multe griji pentru ceea ce primesti in schimb.

Varsator

Este timpul sa te indragostesti din nou, Varsator – de tine, de viata ta, de munca sau de altceva. Descoperirile tale vor avea loc, este doar o chestiune de timp. Ramaneti pe pozitie, tineti-va si treceti prin aceasta perioada nebuneste de lenta. Sfat: Mergi cu fluxul, este pregatit pentru tine de puterile divine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 decembrie 2021. Lucrurile incep sa se aranjeze pentru Scorpion

Pesti

Asteapta-te la o zi in ritm rapid, Pesti – foloseste acest impuls cu intelepciune pentru a nu ramane fara abur. Fa-o astfel incat schimbarile sa inceapa in jurul tau, al caror centru ai fi tu insuti. Sfat: este timpul sa luati masuri – amintiti-va scopul atunci cand simtiti ca nu mai puteti.

Publicitate

Autor