Horoscop zilnic, 1 iulie 2023. Varsatorul trebuie sa fie mai deschis fata de oameni

Berbec

S-ar putea sa fi observat noi manifestari ale iubirii in viata ta, Berbec. Incearca sa urmaresti ceea ce te duce inainte cu o inima fericita pentru a trimite intentii clare in cosmos despre ceea ce ti-ai dori mai mult in viata ta. Daca observi ca te descurci deja bine, te va ajuta sa simti ca intr-adevar nu ai de ce sa-ti faci griji. Sfat: intoarceti-va spatele dezamatorilor si criticilor pentru a va bucura de ceea ce doriti.

Taur

Ce vrei sa schimbi in viata ta, Taur? Luati-o ca indrumare divina si pregatiti-va sa o faceti intr-un fel sau altul. Poate ca ceva te-a impins sa simti ca lucrurile trebuie sa se schimbe si ai decis fie sa incetinesti, fie sa schimbi complet cursul. Tandretea pe care vrei sa o adaugi in viata ta este ceea ce ai nevoie, asa ca accentul ar trebui sa se puna pe asta. Sfat: da un exemplu pentru ceilalti- soarta te va rasplati pentru asta.

Publicitate

Gemeni

Gemeni, fereste-te de suprasolicitarea empatica. Poti fi un mare rezolvator de probleme, dar asta nu inseamna ca dificultatile cu care te confrunti ar trebui sa fie rezolvate de tine. Poate fi util sa va revendicati limitele si sa va amintiti semnele pe care le simtiti cand va epuizati. Ai rabdare ca sa nu devii tu insuti pacient.

Citeste si articolul :   Horoscop Rune pentru saptamana 5-12 iulie 2020. Taurii isi intanesc jumatatea, Scorpionii castiga pe toate planurile

Rac

Iesi dintr-un spatiu care se face sa te simti claustrofob sau inchis si experimenteaza ceea ce te elibereaza, Rac. Astazi este o zi buna pentru a apasa butonul „trimite” pe e-mailurile care sunt in schite, dar care asteapta „momentul potrivit”. Nu mai poti sta pe fundatia pe care ti-ai construit-o. Stii ce sa faci si stii bine ca trebuie sa te muti acum. Sfat: Treci la treaba si asteapta-te la rezultate miraculoase.

Leu

Corpul tau vorbeste cu tine, Leu. Daca cere odihna, ofera-i asta. Daca iti spune ca ceva nu este in regula, ai incredere. Acest lucru deschide usa catre idei, inspiratie si resurse geniale. Urmati indicii pe care ii primiti si mergeti spre obiectiv. Sfat: Ia o pauza de la ingrijirea de sine si revino cu aripi de inger.

Fecioara

Publicitate

E timpul sa preiei conducerea in viata ta, Fecioara. Cautati echilibrul tinandu-va de roata destinului si, de asemenea, oferiti dragoste lasand-o pe cealalta persoana sa stie ce aveti nevoie de la relatie. Dragostea ar trebui sa se simta ca pacea, iar asta poate fi obtinuta doar printr-o comunicare pasnica.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2021. Taurul are o zi plina de evenimente placute

Balanta

La orice te gandesti, intelegi, Balanta, asa ca imagineaza-ti lucruri pozitive si uita de ce blocaje progreseaza. Nu matura problemele sub covor, dar nici nu accentua prea mult problemele actuale. Inima ta indica calea de urmat. Asa ca ai incredere in emotiile si sentimentele tale pentru a te duce acolo unde trebuie sa fii. Sfat: totul este in ordine perfecta – uita-te mai larg si vei vedea cum se formeaza un model frumos chiar in fata ta.

Scorpioni

Ascuns sub suprafata problemelor se afla secretul cum sa inveti sa te pui pe primul loc, Scorpion. Tot ceea ce ai trecut in ultima vreme s-ar putea sa te fi impins doar in acea directie. Nu uitati sa pastrati un bloc de note deschis pentru a lua notite pe parcurs. Explorati modalitati de a face lucrurile diferit si observati daca exista modificari.

Sagetator

Este timpul sa va suflecati manecile si sa incepeti un program de wellness – atat trup, cat si suflet. Ai tot ce ai nevoie pentru a duce lucrurile la bun sfarsit, asa ca nu te feri de asta. Sfat: este nevoie de putina rabdare pentru ca ideile tale geniale sa infloreasca.

Citeste si articolul :   Horoscopul primaverii 2021. Zodiile care au noroc mare

Capricorn

Uitati-va la ce nu functioneaza si curatati mizeria, Capricorni. Adauga confort vietii, creand conditiile pentru prosperitate si abundenta. Incearca meditatia pentru a-ti improspata mintea si a-ti hrani sufletul.

Varsator

Purifica-ti atmosfera si spatiul, Varsator. Ai darul intelegerii, care este o adevarata superputere. Stabileste-ti intentii clare, aplicand aceasta abilitate pentru tine. Respecta-ti sentimentele si, de asemenea, intinde-ti aripile pentru un zbor grozav. Sfat: Dragostea poate intra in viata ta doar daca ii permiti.

Pesti

Asculta-ti indemnurile interioare astazi si mergi catre victorie. Aceasta tranzitie prin care treceti va invata cum sa va recapatati echilibrul si puterea. Ai curajul sa te ridici si sa mergi cu perseverenta si determinare. Inspiri mai multi oameni decat crezi, asa ca nu stinge scanteia. Sfat: rugaciunile voastre au fost ascultate si vor primi raspuns in curand.

Publicitate

Autor