Horoscop zilnic, 11 iunie 2023. Se spune ca norocul ii favorizeaza pe cei curajosi

Berbec

Timpul de tranzitie si disconfortul tau vor trece in curand, Berbec. O etapa neplacuta in viata va zbura mai repede daca incerci sa lucrezi in echipa si sa nu faci totul singur. Scoateti dezordinea din spatiul dvs. si aranjati putin mediul din jurul vostru. Faceti loc pentru lucrurile bune din viata.

Taur

Iti compromiti propriile nevoi pentru a-i multumi pe ceilalti. Dar exista un dezavantaj la acest plan, Taur. Dar nevoile tale? Deci, mutati atentia asupra dvs. Incepeti un dialog cu subconstientul despre ce puteti face pentru a planta seminte de bucurie in interior. Sfat: aprinde-ti torta schimbarii si continua sa mergi spre visul tau.

Publicitate

Gemeni

Daca pare sa existe un decalaj intre visele tale si realitate, atunci cere Universului indrumari cu privire la ceea ce trebuie schimbat si urmeaza indemnurile pe care le primesti, Gemeni. Sa-ti spui obiectivele, visele, dorintele si sentimentele unei persoane in care ai incredere te poate ajuta sa le vezi mai obiectiv si sa obtii ajutor acolo unde ai nevoie. Sfat: trebuie sa vorbiti. Spune-le celor dragi despre tot ce este in inima ta.

Rac

In loc sa astepti sa se faca totul pentru tine, sau cel putin sa oferi ajutor, ia lucrurile in propriile maini. Luati locul soferului in viata voastra. Arata-ti cea mai indrazneata versiune. Cu cat va indepliniti mai mult misiunea, cu atat veti putea atrage mai multe oportunitati care va vor propulsa in directia cresterii, Rac. Sfat: nu incercati sa transferati problemele care s-au acumulat asupra altora – arata responsabilitate.

Citeste si articolul :   Vin vremuri bune. Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu

Leu

Gandirea la vremurile fericite din trecut te pune intr-o zona care te face sa te simti din nou entuziasmat, dorind sa retraiesti acele momente. Asadar, folositi-l ca combustibil pentru a lua masuri in privinta lucrurilor pe care este posibil sa le fi amanat. Arata respect pentru sentimentele tale si multumeste-le pentru ca te-au ajutat sa te simti in viata. Sfat: creeaza momente fericite in prezent, in loc sa visezi cu ochii deschisi la trecut.

Fecioara

In mod ideal, armonia si dragostea ar trebui sa ofere un sentiment de libertate si sa te faca sa te inalti. Dar daca vreuna dintre aceste emotii te face sa te simti diferit, atunci doar opreste-te si reaminteste-ti, Fecioara, ca este in regula si trebuie doar sa rearanjezi putin. Daca ti-e dor de cei dragi, intinde-le o mana de ajutor, daca iti amintesti de prietenii pierduti, te rog sa le faci. Dintr-o situatie in care continui sa astepti la nesfarsit, iar cealalta persoana poate sa nu aiba habar despre asta, nu va iesi nimic din asta.

Balanta

Evenimentele bruste te-au facut sa te simti putin entuziasmat sau chiar socat? Intri in urmatoarea etapa a vietii, in care te asteapta noi realizari. Si este extrem de important sa duceti toate treburile actuale pana la capat. Imagineaza-ti cum ar fi daca viziunea ta initiala a succesului s-ar implini? Acum urmareste acest sentiment, Balanta. Simplificati-va viata si stiti ca toate taramurile superioare lucreaza cu voi in acest moment. Sfat: Nu-ti fie frica de necunoscut – succesul te asteapta acolo.

Scorpioni

S-ar putea sa te agati de lucruri din trecut care te-au facut sa te simti ca un esec, Scorpion. Tine-ti ochii pe treburile actuale, aminteste-ti ca mentorii tai te vor sprijini la momentul potrivit. Fa-ti curaj – incearca o noua abordare a lucrurilor. Sfat: Norocul este de partea ta.

Sagetator

Fiti buni cu voi insiva si cu ceilalti, Sagetatori. Fa-ti timp sa te gandesti la ceea ce se intampla si incearca sa te mentii echilibrat in aceasta perioada de tranzitie. Universul te cheama sa-ti asculti subconstientul, ceea ce te conduce catre un scop dat. Sfat: Fa lucruri care sa-ti aprinda focul interior.

Capricorn

Fa astazi doar lucruri care te fac sa te simti calm, strans si relaxat, Capricorn. In zilele noastre, amintirile te mai bantuie, dar emotiile neplacute vor disparea treptat. Schimba-ti mentalitatea, concentreaza-te pe sanatatea ta mintala.

Citeste si articolul :   Cele mai frumoase trasaturi fizice ale semnelor zodiacale

Varsator

Gandirea excesiva la problemele tale nu este niciodata solutia. Asadar, puneti-va castile si ascultati podcast-ul preferat de autoajutorare. Si mai bine, pune pe o lista de redare de meditatie pentru o liniste atat de necesara. Concentrandu-ti respiratia si revenind in momentul prezent, poti intra in spatiul receptivitatii. Acest lucru va va ajuta sa gasiti raspunsurile pe care le cautati.

Pesti

Se spune ca norocul ii favorizeaza pe cei curajosi. Acesta este un adevar universal cu care rezonati acum la un nivel profund. Intelegi ca te afli intr-un punct de cotitura in perioada actuala. Singura modalitate de a realiza ceea ce iti doresti este sa-ti asumi un risc mare. Ceva ne spune ca viata ta nu va mai fi niciodata la fel! Dar nu uitati de centura de siguranta – poate exista o gaura pe drum. Sfat: Universul iti ofera oportunitatea de a-ti asuma riscuri mari.

Publicitate

Autor