3 zodii isi vor indeplini visele foarte curand

Configuratia astrala a acestei luni martie este favorabila nativilor acestor 3 zodii. Mercur, planeta afacerilor si inteligentei, va intra in zodia Berbecului pe 19 martie. Aceasta tranzitie va aduce energia si motivatia necesara acestor semne astrologice, astfel incat acestea sa evolueze in cariera. Pe 23 martie, planeta Pluto va parasi semnul Capricornului pentru prima data din 2008 pentru a se instala in zodia Varsator. Aceasta planeta a transformarii va aduce schimbari in viata acestor semne zodiacale.

Taur

Martie este o luna norocoasa pentru nativul acestei zodii. Isi va putea realiza visele. Mai mult, acest semn pragmatic si chibzuit din fire reuseste intotdeauna sa obtina ceea ce isi doreste, fara a face mari sacrificii. Acesta este unul dintre punctele sale forte. Stelele sfatuiesc acest semn de Pamant sa indrazneasca, pentru ca este timpul ca el sa experimenteze succesul si sa atinga inaltimi. Datorita hotararii si tenacitatii sale, va putea sa bata la usi uitate si sa incerce noi planuri care ii vor functiona de data aceasta. Luna Noua in Berbec, pe 21 martie, ii va permite Taurului sa faca un nou inceput in viata lui profesionala. Va putea lucra la noi proiecte interesante si va putea atinge dezvoltarea profesionala la care a aspirat. Acestea fiind spuse, succesul va bate in curand la usa acestui epicurean al zodiacului.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 octombrie 2023. Trei zodii primesc ajutor de la astre, una e pusa la zid

Condus de Venus, planeta iubirii si senzualitatii, nativul acestei zodii poate gasi  dragostea si iesi din celibat. Intr-adevar, tranzitul lui Venus in acelasi semn va deschide calea Taurului catre noi intalniri romantice.

Leu

Leul este un semn de foc care are multe atuuri. Acest lider innascut are o carisma naturala si o mare incredere in sine care ii permit sa-si uneasca colegii in jurul proiectelor sale. Datorita mintii sale de otel si optimismului sau, nativul acestei zodii nu se teme sa-si stabileasca noi obiective si sa depuna eforturile necesare pentru a le atinge, indiferent de gradul de dificultate al acestora. Constient de abilitatile si punctele sale forte, el stie ca este capabil sa ofere tot ce este mai bun din sine. Acestea fiind spuse, datorita calitatilor sale, Leul va putea sa se autodepaseasca in urmatoarele zile si sa-si realizeze visele. Incepe un nou inceput cu Luna Noua in Berbec. Mai mult, lunile noi sunt o oportunitate de a initia schimbari si de a marca un nou inceput in viata noastra. Nativul acestei zodii ar putea incerca noi experiente profesionale care sa-i permita sa se distinga la locul de munca si sa vorbeasca mult despre el.

Favorizat de astre in aceasta luna, Leul va avea noroc si in viata amoroasa. Venus ii  va pune in  cale o persoana care ii va umple inima de dragoste. Aceasta intalnire neasteptata ii va permite Leului sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 octombrie 2021. Taurul poate avansa in cariera

Fecioara

Luna aceasta este foarte importanta pentru Fecioara. Nativul acestei zodii se va concentra pe parcursul urmatoarelor zile pe parteneriate si relatii profesionale. Mai mult,astrele  o sfatuiesc pe Fecioara sa faca noi conexiuni, pentru ca aceasta este ceea ce va aduce un nou impuls carierei lor. Acest semn de Pamant va putea sa aiba incredere in intuitia sa, pentru a pecetlui parteneriate potrivite care sa-l ajute in ascensiunea profesionala.

Venus in Taur ii va placea Fecioarei in aceste zile. Aceasta miscare planetara ii va permite nativului acestei zodii sa traiasca o noua experienta la care a visat mereu: imbinarea afacerilor cu placerea si a face calatorii de afaceri. Intr-adevar, energia Taurului, epicurianul zodiacului, ii va permite Fecioarei sa traiasca experiente profesionale placute, vizitand cele 4 colturi ale lumii. Acest semn de Pamant se va putea relaxa si se va bucura de micile placeri ale vietii, fara a-si neglija munca. Si asta nu este tot. Planeta iubirii va fi generoasa cu Fecioara si ii va permite sa intalneasca dragostea adevarata.

Autor