Horoscop zilnic, 15 februarie 2023. Berbecii nu trebuie sa cedeze tentatiilor

BERBEC

Ziua de astazi ii va aduce Berbecului multe incercari de natura personala. Va trebui sa ramaneti obiectiv in multe chestiuni, desi va fi foarte greu sa faceti acest lucru. Nu ceda! Nu compara neajunsurile tale cu virtutile altora. Astrologii ii sfatuiesc pe Berbeci sa amane deciziile importante si sa nu fie de acord cu nicio aventura (mai ales daca par tentantii).

TAUR

Gandurile care roiesc in capul tau pot fi innebunitoare, dar stai calm, pentru ca astazi nu va tolera graba si nemultumirea. Scuturati-va putin si amintiti-va ca unele lucruri care va rod mandria nu merita cu adevarat sa petreceti timp sau energie. Sunt posibile certuri cu cei dragi – inainte de a le raspunde, intreaba-te daca exagerezi.

Publicitate

GEMENI

Gemeni, astazi vi se va parea ca nenumarate griji va absorb mintea si nici cei mai apropiati oameni nu pot intelege de ce sunteti atat de nervosi. Amintiti-va ca, uneori, cea mai buna cale de iesire dintr-o situatie este sa o lasati sa plece. Daca iti faci ceva timp pentru a te bucura de propria ta companie, te poti simti imputernicit si vrei sa iubesti lumea din nou. Este o idee buna sa va dedicati unei activitati creative astazi – eliberarea emotiilor intr-un mod sanatos, cum ar fi prin scris sau prin arta, va va ajuta spiritul sa se inalte!

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop 24 iunie 2020. Berbecii au probleme de sanatate, Sagetatorii au parte de reusite financiare

RAC

Unii dintre cei dragi s-ar putea sa se comporte irational astazi, dar nu le indica acest lucru – nu se va imbunatati. Nu este nimic in neregula sa vezi lumea altfel, asa ca incearca sa nu te superi daca nu ii poti convinge de punctul tau de vedere. Faceti tot posibilul sa aveti rabdare atunci cand comunicati – s-ar putea chiar sa incepeti sa va bucurati sa urmariti micile ciudatii ale oamenilor.

LEU

Este posibil sa fii ingrijorat de unele probleme de sanatate. Fara panica! Fa-ti o programare la medicul tau si incearca sa elimini persoanele toxice din mediul tau. Meriti sa fii iubit real si sincer, asa ca nu-ti fie teama sa te deschizi fata de cei dragi si sa te arati 100%.

FECIOARA

Fecioara, astazi chiar si cele mai nesemnificative fleacuri te pot enerva. Nu lua totul atat de in serios. In loc sa le spui oamenilor ca gresesc, de ce sa nu te concentrezi asupra modului in care iti poti imbunatati viata? Eliberati-va ceea ce va face inconfortabil si incercati sa va odihniti putin: citit, yoga, plimbare, dormit… Alegeti modul preferat de relaxare!

BALANTA

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, Horoscop Rune 23-29 august 2021. Scorpionii dau lovitura, Taurii au protectie divina, Balantele intra in zona uraganului

Te vei pune pe nervi nu doar la serviciu, ci si acasa. Faceti toate eforturile posibile pentru a ramane calm si a nu intra in conflict – certurile, evident, nu va vor ajuta. In loc sa fii ofensat, respira adanc si incearca sa-ti dai seama de ce persoana se comporta asa cum o face, apoi spune-ti cu amabilitate si intelegere punctul de vedere.

SCORPION

Scorpion, iti place sa pastrezi ranchiunile in inima ta, dar astazi astrele te cheama nu numai sa uite de ele, ci si sa le impartaseasca celor dragi. Nu este nicio rusine sa explici cu onestitate unei persoane dragi ce cuvinte si actiuni te ranesc. Ziua de astazi va fi foarte favorabila pentru intrebari „incomode” si conversatii dificile, asa ca daca iti doresti de mult sa afli ceva – mergi inainte!

SAGETATOR

Bani-bani-bani… Astazi iti vei dori cu adevarat sa-ti cheltuiesti majoritatea finantelor pe distractie, recreere si lucruri complet inutile, dar nu ceda tentatiei. Spre deosebire de alte semne ale zodiacului, nu trebuie doar sa fii in armonie si calm, ci si sa transpiri foarte mult la serviciu.

CAPRICORN

Astazi capul si inima voastra se vor misca in directii diferite, dar nu mergeti la extreme si folositi formula de lucru: nu luati decizii importante si incercati sa va odihniti. Probabil pe 6 februarie vei avea o mare dorinta de a scapa de indatoririle de la serviciu si de a face ceva placut… De ce sa nu cedezi acestei tentatii? Capricorni, exista prea multe reguli in viata ta si, uneori, chiar e bine sa le incalci.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 decembrie 2020. Fecioara are nevoie de odihna

VARSATOR

Cand gandurile tale ratacesc in haos, este dificil sa te concentrezi pe sarcini importante si sa-ti indeplinesti sarcinile in mod productiv. Astrologii il sfatuiesc pe Varsator sa ia o pozitie pasiva de observator: petreceti timp cu gandurile si lasati-va „bateriile” sa se incarce. Aceasta abordare va va ajuta sa decideti cum sa procedati si ce decizii sa luati.

PESTI

Viata sociala de astazi te va obosi serios, asa ca ar trebui sa te odihnesti bine seara. Daca exista posibilitatea de a delega autoritatea la locul de munca, folositi-o. Sa nu-ti fie rusine sa ceri ajutor celor dragi: nu trebuie sa fii puternic pentru a dovedi ceva cuiva.

Publicitate

Publicitate

Autor