Astrologul Pavel Globa prezice un val de noroc iminent pentru aceste sase semne zodiacale

Ce semne zodiacale vor avea noroc in aceasta saptamana?

Celebrul astrolog rus Pavel Globa a prezis ca aceste sase semne zodiacale vor fi cele mai norocoase ale zodiacului in cursul acestei saptamani. Soarele este in tranzit in zodia Sagetator si aduce un vant de pozitivitate si lejeritate in viata acestor zodii.

Rac

Tranzitul Soarelui in Sagetator pana pe 21 decembrie ii va scoate in sfarsit pe nativii din Rac din apele tulburi. Racii ar trebui sa ia mai mult initiativa in acest timp pentru a profita de orice oportunitate posibila pentru a-si asigura succesul profesional.  Acest lucru le va permite sa nu ia decizii fara o gandire buna si sa faca alegerile corecte. Ei isi vor putea consolida proiectele viitoare si isi vor asigura viitorul.

Scorpionul

Scorpionii si-ar putea gestiona mai bine cheltuielile si bugetul in aceasta perioada. Ar putea investi o parte din economiile lor in proiecte  care le vor aduce multi bani. Acest lucru ii va duce la o anumita stabilitate financiara si isi vor putea rambursa toate datoriile. La locul de munca, Scorpionii se vor simti sprijiniti de colegii lor intr-un nou proiect care ii va conduce sa iasa din zona lor de confort. Retrogradul lui Marte in Gemeni ii poate ajuta ca vor face alegerile corecte si sa-i ajute in realizarea acestui proiect. Intrarea Lunii in zodia Berbec pe 2 decembrie ii va inspira pe nativii Scorpion sa faca o miscare indrazneata si sa incerce sa se angajeze intr-un alt proiect dupa munca. Ei si-ar putea vedea cresterea compensatiei prin venituri suplimentare.

Citeste si articolul :   Horoscop AUGUST 2021, cu Mariana Cojocaru: "Se anunta momentul zero, crucial pentru toate zodiile"

Pesti

Eforturile Pestilor vor fi in sfarsit rasplatite in aceasta saptamana. Toata munca si introspectia din ultimele luni vor da in sfarsit roade, iar nativii acestei zodii de Apa ar putea simti seninatate si pace interioara cu Soarele in Sagetator. Optimismul acestui semn de Foc ii va ajuta sa puna lucrurile in perspectiva si sa traiasca experiente noi. Vor avea mai multa incredere in viitor si vor avea o perspectiva mai buna asupra viitorului lor. Luna in Pesti pe 30 noiembrie le va creste foarte mult intuitia si le va intari compasiunea si empatia fata de ceilalti. Neptun, planeta conducatoare a Pestilor, redevine directa pe 3 decembrie, ceea ce ii va impinge sa se scufunde in visele lor si sa-si ia timp sa se odihneasca dupa saptamani de munca grea.

Taur

In acest sezon Sagetator, Taurul va experimenta un moment de fericire. Intr-adevar, cu Mercur si Venus care sunt si ele in tranzit in acest semn de Foc, nativii din Taur vor simti o energie foarte pozitiva. Vor avea nevoie de libertate si este timpul pentru ei sa incerce noi aventuri si experiente. Celibatarii ar trebui sa se astepte sa cunoasca multi oameni in aceasta saptamana si sa faca noi conexiuni. Saptamana aceasta, comunicarea va fi destul de fluida, iar Taurul nu va avea nicio dificultate sa-si urmeze instinctele.

Citeste si articolul :   Cat de rele sunt diferitele semne ale zodiacului

Balanta

Balanta va fi cea mai buna in timpul tranzitului Soarelui in Sagetator. Se vor simti mai liberi in aceasta perioada si nu se vor teme sa arate ceea ce vor lumii lor exterioare. Balanta va fi influentata de impulsul Sagetatorului de a se concentra asupra obiectivelor lor si de a le atinge indiferent de situatie. Datorita lui Venus si Mercur in Sagetator, Balanta nu va avea nicio problema in a-si exprima nevoile pentru a-si impartasi ideile. Ar putea incepe sa scrie o carte sau sa plece intr-o excursie .

Varsator

Varsatorul va fi foarte motivat in timpul sezonului Sagetator. Isi vor recapata determinarea si energia pentru a-si atinge obiectivele. Ei multiplica activitatile si experiente noi care i-ar putea impinge sa-si dezvolte in continuare creativitatea. Agenda nativilor din Varsator va fi coplesita de multiple invitatii si propuneri care le vor umple viata de zi cu zi. Ei vor putea astfel sa intalneasca multe persoane si sa discute cu prietenii in jurul unor cine animate.

Autor