Horoscop zilnic, 17 august 2023. Trei zodii sunt protejate de astre

Trebuie sa ne amintim ca deciziile prea pripite pot duce la consecinte ireparabile.

Berbec

Acel moment ciudat a venit cand iti dai seama ca tu esti cel care iti sta in cale. Este timpul sa nu mai acordati lucrurilor care nu au functionat mai mult decat merita. Pentru a reveni la adevaratul scop, va trebui sa lucrezi din nou asupra ta. Sfat: faceti schimbari in lumea din jurul vostru.

Taur

Publicitate

Energia conflictului te inconjoara in acest moment. Daca nu lupti si nu te retragi, nu va face decat sa adauge sentimentului de frustrare tot mai mare. Va trebui sa asculti cel putin ceea ce are de spus adversarul tau si apoi sa spui adevarul tau celuilalt. Pentru a face mai usor sa indurati socurile, poate merita sa nu luati totul personal si sa va dati putin inapoi. Sfat: Nu va fie teama sa spuneti adevarul.

Gemeni

Momentul prezent este tot ce ai. Si va cere atentia totala. Te vindeci, reinnoiesti, cresti. Nu va fie teama sa le explicati celor care fac probleme intr-un mod accesibil ca va deranjeaza. Sfat: vine o perioada de vindecare, profitati e ea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 decembrie 2020. Evenimentele se pot transforma in favoarea Gemenilor

Rac

Lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori, nu asa cum ai planuit. Acceptati circumstantele asa cum sunt. Acceptati faptul ca haosul este o parte integranta a procesului de creatie. Sfat: planurile tale vor fi finalizate daca nu renunti.

Leu

Cu totii visam sa ne cufundam intr-o imbratisare calda la sfarsitul unei zile grele. Dar astazi vei incepe sa te retragi in colturi linistite ale casei. Aminteste-ti ca este in regula sa fii atent la timpul si energia ta. Este in regula sa comunicati nevoia dvs. de spatiu. Sfat: Ar trebui sa fii singur.

Fecioara

Astrele iti atrag atentia asupra legii echilibrului si reciprocitatii, mai ales daca esti prea generos. Aminteste-ti ca nu toata lumea din jurul tau da atat de mult cat primeste. Arunca o privire atenta asupra imprejurimilor tale. Intrebati-va daca aceasta relatie va sprijina in vreun fel sau doar va epuizeaza rezervele. Sfat: Priveste indeaproape imprejurimile tale.

Balanta

Ii vrei si vrei sa fii cu ei. A fost clar de la bun inceput. Ti-ai exprimat deja gandurile si sentimentele iubitei tale astazi? Stelele sunt o reamintire ca drumurile tale s-au incrucisat in aceasta viata dintr-un motiv. Sfat: Marturiseste-ti dragostea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 februarie 2024. Inceputul lunii aduce multe oportunitati

Scorpion

Prima regula: nu presupune. Nu stii nimic despre ce se intampla in capul altora. Fiecare explicatie cu care vii in acest moment este pur si simplu versiunea ta a incidentului. Rupe tacerea si incepe un dialog despre ceea ce se intampla cu adevarat. Intrebarile directe va vor ajuta sa ajungeti la fundul problemei. Amintiti-va, puteti fi de acord sau dezacord cu opiniile altora si este in regula. Sfat: in loc sa faci presupuneri, pune intrebari directe.

Sagetator

Ai fost iubit intr-un mod in care nimeni nu te-a iubit pana acum. Dar aceasta persoana ti-a provocat si mai multa durere decat poti masura. Este timpul sa nu mai laudati trecutul si sa recunoasteti ca aceasta confuzie v-a facut sa va abandonati propria viata. Redirectioneaza-ti energia catre auto-dezvoltare. Sfat: Concentrati-va pe cresterea personala.

Capricorn

Indrumarea pentru astazi este simpla: nu presupune, intreaba. Intrebarile precise va vor ajuta sa scapati de zvonuri. Avand in vedere sentimentul general de haos, unii dintre voi ar putea chiar sa fie nevoiti sa joace rolul de mediator. S-ar putea sa te trezesti intr-o situatie in care esti fortat sa impaci doua sau mai multe parti cu puncte de vedere opuse. Sfat: Nu va fie teama sa incepeti o conversatie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 februarie 2021. Soarta este foarte favorabila Balantei in aceasta zi

Varsator

Ai fost deja pe aceasta cale, facand loc in inima ta celor care nu meritau dragostea ta. Ai avut incredere in oameni care te-au dezamagit din nou si din nou. Astazi stelele iti propun sa te schimbi. Priveste-te in oglinda si rasfata-te cu stralucirea ta interioara. Meriti mai mult.

Pesti

S-ar putea sa simti ca conduci la nesfarsit, fara sa stii unde te duce drumul. Dar acest lucru este departe de a fi adevarat. Te afli in mijlocul schimbarilor rapide, iar obiectivul final este dupa coltul urmator. Cel mai important, nu-l ratati. Sfat: tinta ta este foarte aproape.

Publicitate

Publicitate

Autor