Pentru a scapa de mirosurile neplacute din cosul de gunoi , acest produs comun este esential

Cosurile de gunoi pot fi sursa de mirosuri neplacute. Este posibil sa faceti aceasta problema sa dispara cu un produs esential care se gaseste in toate gospodariile .

Curatarea cu bicarbonat de sodiu este ideala pentru igienizarea si curatarea in profunzime a casei fara a dauna mediului. Aceasta alternativa la substantele chimice poate oferi aceleasi rezultate intr-un mod ecologic si mai putin costisitor.

Aceasta pulbere alcalina alba este un ingredient natural excelent pentru curatarea cuptorului, a masinii de spalat, a articolelor de argint si a multor articole de uz casnic, dar poate elimina si mirosurile neplacute care provin din gunoi.

Publicitate

Pentru a profita de acest truc eficient al bunicii, va trebui sa turnati cateva linguri de bicarbonat de sodiu in fundul cosului de gunoi. Acest produs absoarbe eficient umezeala si mirosurile neplacute. Mai mult decat atat, poate preveni si aparitia insectelor precum furnicile si mustele in acest loc.

Publicitate

Ideea de a adauga bicarbonat de sodiu poate parea neobisnuita, dar este la fel de eficienta. Datorita acestei tehnici ingenioase, poti scapa definitiv de mirosurile de gunoi!

Citeste si articolul :   Cinci gustari sanatoase, cu continut scazut de calorii

Modul in care aruncati gunoiul in cos este, de asemenea, important. Zdrobirea continutului acestuia din urma reduce volumul deseurilor din sac. De asemenea, puteti incerca sa le aranjati in asa fel incat sa ocupe cat mai putin spatiu.

Daca vrei sa previi aparitia mirosurilor neplacute nu uita sa folosesti saci, sa duci gunoiul zilnic si sa pui pe fundul cosului de gunoi o piatra poroasa sau o bucatica de vata sau tifon stropite in prealabil cu cateva picaturi de ulei esential.

Publicitate

Autor