Horoscop zilnic, 13 iulie 2022. Leul trebuie sa gaseasca un echilibru in viata personala

Astrele recomanda sa petreceti aceasta zi in pace si liniste: orice conflict poate duce la consecinte grave.

Berbec

E timpul pentru conflicte. Dar intreaga lupta este cu tine insuti: esti sfasiat intre a face ceea ce ti se pare corect si a face pe plac tuturor celorlalti. Dar nu poti face ceea ce trebuie pentru toata lumea fara sa te tradezi. Sfat: Fa ceea ce crezi ca este corect, de preferat ar fi sa te pui pe primul loc.

Taur

Publicitate

Schimbarea este intotdeauna precedata de haos. Permite-ti sa renunti la trecut. Permite-ti sa cresti din sinele tau trecut. Pasirea pe un teritoriu necunoscut poate fi inconfortabil si e in regula. Disconfortul temporar trebuie tratat. Sfat: este timpul sa renunti la trecut.

Gemeni

Cand vine vorba de pacea interioara, nu exista o abordare universala. Cineva isi gaseste eul interior in pelerinaj, iar altcineva in singuratate. Dar nu exista o cale corecta sau gresita, sunt exact atatea drumuri cati oameni sunt. Sfat: Gaseste-ti propria cale.

Citeste si articolul :   Cele mai inteligente 4 zodii - sunt adevarate genii

Rac

Fa-ti timpul necesar pentru a gasi o sursa de energie care sa iti permita sa treci prin ceva neplacut in viata ta. Doar asigurati-va ca ii avertizati pe cei dragi, astfel incat acestia sa nu se intrebe de ce ati disparut. Este posibil sa fii intr-o dispozitie introspectiva in zilele urmatoare. Arunca o privire in interiorul tau, ai grija de tine, fa ce iti place. Sfat: fii introspectiv si creativ.

Leu

Singurul lucru de care trebuie sa-ti amintesti este cum te comporti. Atata timp cat vei continua sa faci fapte bune, bolul echilibrului se va inclina usor in directia ta. Poate ca trebuie sa renunti la ceva, sa cedezi cuiva. Sfat: gasiti un echilibru.

Fecioara

Acesta este un moment dificil din viata ta. S-ar putea sa simti ca esti blocat, in ciuda eforturilor tale de a merge mai departe. In loc sa inoti impotriva curentului, evalueaza de ce esti blocat in aceasta situatie. uneori, pentru a merge inainte, trebuie sa renunti la ceva sau la cineva care te retine. Sfat: permiteti-va sa mergeti inainte.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 aprilie 2022. Ziua cautarilor spirituale pentru Raci

Toti facem greseli si e in regula. Ca toti ceilalti, a trebuit sa treci prin anumite greutati si bucurii pentru a-ti invata lectia si a deveni cine esti astazi. Iarta versiunile anterioare despre tine. Iarta-te pentru tot ce nu stiai atunci. Renuntarea la vinovatia si rusinea asociate cu anumite incidente te va elibera. Sfat: Iarta-te pentru greselile din trecut.

Scorpion

La fel ca Balanta, aceasta este o poveste despre a invata din greselile tale din trecut. Povestea transformarii ranilor tale spirituale sangerande in intelepciune. Lasa-ti trecutul sa se dizolve. Dar amintiti-va, adesea ajungem in acelasi punct iar si iar pana cand anumite lectii sunt invatate. Sfat: Exprima-te.

Sagetator

Ti-ai spus deja ca nu vei reusi. Procedand astfel, esti blocat intr-o bucla nesfarsita. Gandeste pozitiv. Astazi, astrele va sfatuiesc sa scapati de vechea naratiune, scuturand-o literal si metaforic. Sfat: scapa de trecut, doar asa poti sa intri in viitor cu capul sus.

Capricorn

Ascultarea celorlalti este un proces activ, nu pasiv. Este vorba despre a sti cand sa taci si cand sa-ti prezinti ideea celuilalt. Astazi trebuie sa interactionezi pe deplin cu oamenii din jurul tau. Sfat: asculta-i pe ceilalti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 iunie 2021. Capricornul trebuie sa merga inainte si sa nu renunte

Varsator

Esti bantuit de un sentiment de „déja vu”. Se pare ca ai vazut totul si ai facut totul. Drept urmare, chiar si romantele trecatoare incep sa-si piarda atractivitatea. Conectati-va la viata pe care o doriti pentru dvs. Vizualizati-o. Acesta va fi primul pas pentru a te apropia de visul tau. Sfat: Imagineaza-ti viitorul ideal.

Pesti

Uneori ti se pare ca scopul final este sa te indepartezi din ce in ce mai mult de tine, dar nu este asa. Secventa actiunilor este cheia care va deschide multe usi. Sfat: Pregateste-te pentru un progres in activitate.

Publicitate

Publicitate

Autor