Horoscop zilnic, 7 iulie 2022. Berbecul este aproape de cel mai mare vis al sau

Incercati sa va concentrati astazi pe cele mai importante sarcini – planificati, vorbiti despre perspective.

Berbec

Stelele te cheama sa faci puntea dintre starile care sunt reale si care nu sunt. Vi se cere sa fiti responsabil pentru obiectivele pe care vi le-ati stabilit si sa le atingeti in mod constant. In acelasi timp, amintiti-va ca nu puteti face totul pe cont propriu. Angajarea si formarea echipei potrivite este o parte integranta a schimbarii care va duce la un rezultat mai bun. Luna Noua in Rac va va activa portalul personal de succes si abundenta, pregatiti-va pentru roadele bogate ale muncii voastre. Sfat: Indreptati-va in mod constant catre marele vostru vis, aproape ca sunteti acolo.

Taur

Publicitate

Ai fost iubit de multe ori, dar niciodata cu atata daruire. Este firesc sa simti ca esti dezbracat, fara unde fugi si unde sa te ascunzi cand lucrurile devin serioase. Este important de retinut ca aceasta iubire generoasa nu ascunde un truc murdar in spatele tau, ti se ofera drept recompensa, iar cadoul trebuie acceptat cu recunostinta si cu inima curata. Renuntati la rezistenta si lasati-va sentimentele sa va lumineze calea. Te vor transforma uimitor! Sfat: Nu rezista iubirii, deschide-ti inima.

Gemeni

Sunteti in mijlocul unei treziri majore care va permite sa va reprogramati. Ce vei invata in aceasta etapa a calatoriei tale? Ca stima ta de sine nu este direct proportionala cu productivitatea ta si nu trebuie sa fii serios tot timpul pentru a te simti bine. Sa aducem la viata un element de jucaus? Sa ne distram si sa facem farse? E timpul sa te rostogolesti nesabuit pe podea si sa razi pana te doare stomacul. Sfat: cauta motive pentru a fi fericit, razi, iar Universul te va rasplati pentru optimismul tau.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 mai 2021. Varsatorul are noroc in dragoste

Rac

Povestea ta nu este despre sacrificiu, ci despre transformare. Aceasta este o poveste despre transformarea ranilor spirituale in intelepciune si a durerii in putere. Daca soarta te cere sa cazi de o mie de ori inainte de a te inalta, asa sa fie. Sa fie asa. Luna Noua in Rac iti aminteste ca nu esti pedepsit – esti testat. Esti gata sa primesti tot ce ai cerut si chiar mai mult. Greutatile tale vor fi rasplatite din belsug. Sfat: Nu te intrista din cauza esecurilor, incercarile te-au facut mai puternic si mai intelept.

Leu

Astazi astrele iti cer sa ai incredere deplina in intuitia ta, sa fii atent la mesajele si semnalele dintre randuri. Daca un pas pare gresit, in ciuda logicii sale aparente, nu ar trebui sa mergi impotriva vocii tale interioare. De asemenea, nu este nevoie sa cedati presiunii din exterior, nu exista consilieri demni in jurul vostru acum. In tot ceea ce are o importanta personala deosebita, bazeaza-te doar pe tine. Sfat: Ai incredere in intuitia ta, esti foarte perceptiv astazi.

Fecioara

Universului nu-i plac semnalele mixte, necesita claritate si incredere din partea ta. Formulati-va cu atentie intentiile si apoi pregatiti-va sa actionati in directia corecta. Concentrarea intentionata te va duce oriunde, nu ezita si nu-ti fie frica de ambitia ta. In acelasi timp, recunoasteti ca exista planuri pe care pur si simplu nu le puteti realiza singur. Asigurati-va ca sunteti inconjurat de oameni asemanatori, de incredere si loiali. Sfat: a fi hotarat te va duce acolo unde trebuie sa fii, nu da inapoi.

Balanta

Cu totii vrem sa fim vazuti, auziti si intelesi de mediu. Dar suntem gata sa renuntam noi insine la judecatile de valoare, sa devenim deschisi si sa acceptam oamenii asa cum sunt? Din pacate, nu intotdeauna. Ceva la care sa te gandesti la cafeaua de dimineata. Luna Noua in Rac te va incuraja sa-i iubesti pe altii cu toate defectele si viciile. Acelasi lucru este valabil si pentru evenimente. Fiti de acord cu lumea, luati-o de buna, tratati-o mai bland – ca si cum ar fi a voastra. Sfat: Invata sa accepti cu recunostinta bucuria si tristetea, aceasta este calea catre intelepciune.

Scorpion

E timpul sa te uiti inapoi si sa-ti evaluezi progresul, timpul sa privesti trecutul prin prisma intelepciunii. Au fost idei care au functionat perfect, dar au fost si rasturnari grave. Cu toate acestea, esti recunoscator pentru tot, deoarece intelegi ca esecul te-a invatat ceea ce succesul nu te va invata niciodata. Ce povesti din trecut doriti sa prezentati in a doua jumatate a anului? Ca intotdeauna, raspunsurile pe care le cauti pot fi gasite, indreptandu-te catre tine. Sfat: este posibil sa aveti nevoie de experienta din trecut intr-un proiect nou, folositi-o.

Sagetator

Faceti aceasta solutie mai complicata decat este. Inima ta stie deja ce vrea. Si capul tau trebuie doar sa tina cont de asta. Aminteste-ti, alegandu-ti fericirea, nu comiti o crima. Cand vine vorba de relatii interpersonale, respecta granitele. Nu poti vindeca sau repara oamenii pe care ii iubesti in ciuda bunelor intentii. Asculta-ti intuitia, ea iti va spune decizia corecta. Cu siguranta vei simti ceea ce trebuie sa faci si sa spui. Sfat: Asculta-ti numai inima.

Capricorn

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 martie 2023. Scorpionul trebuie sa invete din greseli

Lumea din jurul tau probabil ca nu s-a schimbat deloc, dar tu cu siguranta te-ai schimbat. Astazi ai o idee de ce totul a iesit asa cum a fost. Exista o intelegere mai profunda a propriilor modele si a lectiilor karmice pe care trebuie sa le fi invatat pe parcurs. Drumul catre vindecare este rareori o linie dreapta. E bine ca sufletul tau este pregatit pentru asta. El va raspunde cu indrazneala oricaror provocari si va trece la urmatorul nivel de evolutie. Sfat: Spiritul tau este puternic, nu-ti fie teama sa-ti testezi puterea.

Varsator

Simti literalmente schimbarile viitoare cu pielea ta. Nu va faceti griji, nu intrati in panica, nu renuntati la visul dvs., lasati inevitabilul sa se intample si fa tot ce poti cu incredere. Fii atent la lucrurile marunte, asta te va ajuta sa nu gresesti in caldura ambitiei si a setei de succes. Cu siguranta vei face fata surprizelor viitorului si le vei impacheta in favoarea ta. Sfat: accepta cu indrazneala provocarile destinului, ele depind de tine.

Pesti

Astazi, in timp ce te asezi sa scrii un jurnal, verifica cinci lucruri la care vrei sa fii mai bun pana la sfarsitul anului. Pot fi cursuri de yoga, invatarea unei limbi straine, orice creativitate sau relatii cu oamenii. Si apoi, in fiecare zi, asigurati-va ca faceti macar un pas mic catre obiectivul dvs. Va puteti imagina unde veti fi pana la sfarsitul anului daca incepeti astazi? Sfat: tine cont de termenul lung atunci cand te angajezi in orice proiect nou.

Publicitate

Autor