Horoscop zilnic, 29 iunie 2022. Pestii au de facut o alegere importanta

Aceasta zi este incarcata de energie, dar astrele te sfatuiesc sa fii mai calm si mai echilibrat in luarea deciziilor importante.

Berbec

Ce inseamna pentru tine vatra de familie? Cine sunt oamenii care te inspira? Astrele te incurajeaza sa petreci timp cu cei dragi, sa impartasesti povesti din trecut, precum si vise si planuri pentru viitor. Sa iti reamintesti ca esti pe deplin sprijinit te va ajuta sa-ti intinzi aripile. Sfat: Conecteaza-te cu familia ta.

Taur

Taur, trebuie sa iei o pauza de la viata lumeasca pentru un timp si sa faci un pas spre deblocarea potentialului tau. Sufletul tau canta, dar vocea lui nu se aude din cauza rutinei zilnice. De fiecare data cand faci un pas catre visele tale, un zambet se va raspandi pe buze. Sfat: Asculta cantecul sufletului tau.

Gemeni

Este mai usor sa nu vorbesti despre lucruri importante. Intindeti-va pentru a va impartasi punctul de vedere, fiti deschis in ceea ce aveti de spus. Este posibil sa nu gasesti o solutie imediat si e in regula. Ceea ce conteaza este ca esti gata sa faci un pas in directia corecta. Sfat: Vorbeste despre ceea ce conteaza.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 martie 2022. Pot aparea probleme neprevazute in viata Capricornilor

Rac

Nu exista raufacatori al caror scop este sa-ti otraveasca sufletul. Oamenii care (crezi tu) comploteaza impotriva ta sunt doar un catalizator. Un catalizator care te incurajeaza sa arunci o privire atenta asupra partii tale intunecate. Aceasta este o perioada importanta de vindecare in viata ta, o perioada de transformare a ranilor in intelepciune. Sfat: Vindeca-ti sufletul.

Leu

Ce se intampla daca nu este necesar sa trageti de franghie? Poate ca ceea ce iti doresti cu atata pasiune sa iei de la altii este deja al tau. Pur si simplu nu-i acordati atentie. Este timpul sa va asezati, sa va relaxati si sa lasati lumea sa traga niste sfori care va vor schimba viata. Sfat: permiteti-va sa acceptati ceea ce se intampla.

Fecioara

Schimbarea nu trebuie sa arate ca o furtuna. Tratamentul nu trebuie sa fie dureros. Acest capitol al vietii tale necesita o stare relaxata. Ai incredere ca esti acolo unde trebuie sa fii, vindecand, reinnoindu-te, crescand. Atunci se va face doar mai bine. Sfat: este timpul pentru o reimprospatare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 octombrie 2021. Varsatorul trebuie sa renunte la incarcatura fizica

Balanta

Astazi, astrele va cer sa va urmariti relatia. Observati ce va aduce pacea si ce va provoaca anxietate in interior. Daca tu singur ai pretuit aceasta legatura, este timpul pentru o despartire. Mai bine ai grija de tine.

Scorpion

Esti infrant si spulberat in praf. Dar aceasta zi va suna ca un munte de victorie. Este timpul sa te ridici de pe genunchi si sa incepi sa mergi inainte. Dar amintiti-va, aspectele vechi ale vietii voastre vor cadea unul cate unul pe parcurs. Doare. Sfat: imprastiati cenusa trecutului.

Sagetator

Sagetator, in aceasta zi vei crea si vei distruge. Ambele parti sunt parte integranta a cresterii si dezvoltarii. Nu-ti fie frica sa mergi mai departe daca ceva se termina in acea zi. Sfat: pune o noua baza pentru viata ta.

Capricorn

Aveti intotdeauna de ales: va plangeti la nesfarsit de starea lucrurilor sau luati lucrurile in propriile maini. Amintiti-va, in aceasta zi se aplica regula karmei: tot ceea ce plantati acum va da roade in viitor. Sfat: Fiti increzator si schimbati ceva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 aprilie 2021. Veti primi oferte de nerefuzat

Varsator

Ai fost tradat. Ai fost ranit chiar mai mult decat te-ai fi asteptat. Trebuie sa nu mai ganditi in aceasta situatie cu inima. Priveste lucrurile cu minte si judicios. Nu este prea tarziu sa-ti trasezi limitele si sa ceri ceea ce ai nevoie pentru a te simti in siguranta. Sfat: Fii sincer cu tine insuti.

Pesti

Astazi vei avea o alegere nesfarsita in fata ta. Verificati-va inainte de a accepta orice obligatie, intelegeti motivele actiunilor dvs. Probabil ca va trebui sa alegi intre cine esti si cine vrei sa pari in fata celorlalti. Sfat: faceti fata conflictelor interne.

Autor