Horoscop zilnic, 6 iunie 2022. Norocul este de partea Varsatorului

Ziua favorizeaza romantismul si intalnirile emotionante. Gasiti timp sa va relaxati.

Berbec

Berbec, s-ar putea sa te simti destul de sensibil astazi. Da-ti permisiunea de a fi prezent in toate acestea. Ia oboseala din corpul tau ca pe un semn ca mai ai ceva de facut pentru a te elibera. Amintiti-va ca sezonul eclipselor a scos multe la suprafata pentru noi toti. Sfat: Luati o pauza de la rutina zilnica.

Taur

Publicitate

Taur, respira si opreste-te un minut. Astazi, Sinele tau Superior iti cere sa reevaluezi unele dintre conexiunile din viata ta. Poate ca v-au servit bine in trecut, dar nu va mai sustin cresterea. Nu lasati ca istoria comuna sa fie motivul pentru care va tineti de ceva sau de cineva cand este evident ca este timpul sa renuntati. Aveti incredere in conversatiile dificile pe care le amanati de ceva timp. Sfat: Uita trecutul – traieste aici si acum.

Gemeni

Gemeni, trebuie sa spargi bule din cand in cand. Din cand in cand trebuie sa pui la indoiala credintele in jurul carora ti-ai construit povestea. Din cand in cand, trebuie sa renunti la ceea ce nu-ti mai serveste, astfel incat sa te poti transforma in cine ai fost menit sa fii tot timpul. Gandeste-te la asta ca la o ora de trezire. E timpul sa recunosti adevarul despre cine esti. Asadar, ai incredere in descarcarile divine care te ghideaza catre adevarata ta cale.

Rac

Rac, scopul tau este sa fii tu insuti cat mai deplin posibil. Traieste-ti adevarul fara regrete, inspirandu-i pe ceilalti sa faca la fel. Orice altceva va cadea la loc. Totul se va pune la punct intr-un mod care poate fi cel mai bine descris ca fiind usor. Saptamana viitoare va aduce si confirmarea ca sunteti pe drumul cel bun. Asadar, mentine impulsul si continua sa plantezi semintele schimbarii. Sfat: acordati-va un val de pozitivitate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 octombrie 2020. Sagetatorilor li se va oferi o oportunitate pe plan profesional

Leu

Leu, spune da usilor care se deschid pentru tine. Profita de ocazie pentru a-ti largi orizonturile. Unii dintre voi ar putea lua in considerare schimbarea bazei. Da, instinctele tale te conduc in directia corecta. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci schimbari mari peste noapte. Fa o excursie la locatie pentru a afla ce functioneaza pentru tine si ce nu. Acest lucru va va ajuta sa faceti tranzitia usoara. Sfat: Ofera caldura celor din jurul tau.

Fecioara

Fecioara, nu esti genul care sa urmeze cele testate in timp. Nu esti unul care sa te tina de un scenariu pur si simplu pentru ca ti-a fost transmis de cei care au mers pe aceasta cale inainte. Cu toate acestea, acest capitol din viata ta necesita o abordare conservatoare. Asadar, asuma-ti riscuri calculate in loc sa fii imprudent in abordarea ta. Aveti incredere ca veti putea avea un impact mai mare in acest timp daca alegeti sa urmati setul de reguli.

Balanta

Publicitate

Balanta, faci tot ce poti pentru a-ti pastra zambetul semnaturii. Dar numai tu stii ca porti o furtuna in inima ta. Este adevarat ca multe lucruri se destrama. Este adevarat ca lucrurile par sa scape de sub controlul tau acum. Doar sa stii ca exista ordine in haos si ca totul se intampla pentru binele tau cel mai inalt. Stapanirea artei predarii te va ajuta sa treci peste toate si sa devii cine ai fost intotdeauna menit sa fii. Sfat: Amintiti-va sa le multumiti oamenilor pentru lucrurile marunte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 mai 2021. Pestii trebuie sa aiba grija de sanatatea lor

Scorpion

Scorpion, ti-ai stabilit intentiile. Ai cerut ce vrei. Acum dati-va inapoi. Da-te deoparte. Lasa astrele sa vina si sa organizeze lucruri mari in numele tau. Amintiti-va, predarea nu este un act de infrangere. Acesta este un act de curaj. Este arta de a crede ca ceva care este al tau va intra in viata ta pe masura ce lucrezi la el. Sfat: iubeste intotdeauna ceea ce faci.

Sagetator

Sagetator, se pare ca nu poti sa scuturi sentimentul ca totul in jurul tau se prabuseste. Intelege de unde vine. Ar putea tendinta ta de a oscila intre trecut si viitor sa te impiedice sa gasesti fericirea acum? Intoarce-te la momentul prezent. Aminteste-ti ca tot ceea ce cauti este deja in tine. Conectarea cu corpul si respiratia ta te va ajuta sa ramai la pamant in acest haos. Sfat: evita aventurile dubioase.

Capricorn

Capricorn, ca empat, a trebuit sa inveti pe calea grea ca nu toata lumea merita timpul tau. Astazi vi se cere sa recunoasteti oamenii si situatiile care va scad vibratiile in loc sa va ridice sufletul. Intelegerea faptului ca vindecarea tuturor sau rezolvarea problemelor lor nu este o treaba te va ajuta sa te eliberezi de falsul simt al responsabilitatii pe care il porti in jurul tau. Sfat: permiteti-va sa fiti real.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 februarie 2022. Astrele ii avertizeaza pe nativii Lei

Varsator

Varsator, iubirea este pe cat de frumoasa, pe atat de complexa. Este ceva ce intelegi la un nivel profund. Vrei sa fii acolo pentru ei, dar intelegi si ca acest lucru este ceva prin care trebuie sa treaca singuri. Singurul lucru pe care il poti oferi chiar acum este sprijinul tau tacut. Ceea ce iti amintesc astrele astazi: a oferi oamenilor pe care ii iubesti posibilitatea de a-si face propriile greseli este limbajul iubirii. Sfat: norocul este de partea ta in toate.

Pesti

Pesti, poate nu vrei lucruri diferite. Poate ca amandoi va doriti acelasi viitor. Dar vrei sa mergi pe cai diferite pentru a ajunge la o anumita destinatie. Oricare ar fi ceea ce te ingreuneaza, sa stii ca nu conteaza prea mult. Universul va lasa loc sa aveti o conversatie serioasa si sa revizuiti regulile de interactiune intr-un mod care vi se potriveste. PS: Nu lasa bagajele trecutului sa te impiedice sa crezi in dragostea pe care ai chemat-o in viata ta chiar acum. Sfat: Increde-te in puterea gandurilor.

Publicitate

Autor