3 zodii care isi vor implini visele in luna mai

3 zodii vor trai vremuri fericite in luna mai. Ele  vor avea ocazia sa-si realizeze visele, in special datorita sosirii lui Venus in Berbec pe 2 mai si a lunii pline in Scorpion pe 16 mai.

Iata cele 3 zodii care vor avea sansa sa-si realizeze visele in luna mai?

Luna plina din 16 mai va fi cea mai apropiata de Pamant pe orbita. Acest fenomen coincide cu prima eclipsa de luna din 2022. Acest moment exceptional va fi favorabil realizarii dorintelor si viselor acestor 3 semne zodiacale.

Berbec

Odata cu venirea lui Venus in zodia sa pe 2 mai, Berbecul va avea toate sansele sa inceapa cu bine aceasta luna. Aceasta configuratie astrala ii va aduce nativului acestui semn toata energia de care va avea nevoie pentru a-si realiza visele. Mai mult, acest semn de foc intunecat este cunoscut pentru imprudenta si puterea mintii. Incercarile sau obstacolele nu il sperie. Cand isi stabileste un obiectiv, merge pana la capat. Luna plina din Scorpion il va ajuta sa depaseasca situatiile tumultoase care i-ar putea sta in cale in urmarirea viselor sale.  Berbecii se pot baza pe abilitatile lor de comunicare si pe talentul lor de negociator pentru a obtine ceea ce isi doresc in cursul lunii mai. El insusi va fi uimit de elocventa sa si de capacitatea sa de a obtine ceea ce isi doreste.

Varsator

Dotati cu un spirit vizionar, Varsatorii sunt intotdeauna cu un pas inainte in domeniul lor, in special datorita ideilor lor inovatoare si originale. Mai mult decat atat, Varsatorul este un semn independent care fuge de conformism. Fie la locul de munca, fie in viata personala, nativului acestei zodii ii place sa gandeasca  si sa aduca un plus de originalitate in tot ceea ce face. Sosirea lui Venus in Berbec va aduce noroc Varsatorului.

Aceasta configuratie astrala favorabila cuceririi, actele curajoase si noi experiente vor impinge acest semn de Aer sa se angajeze in proiectele viselor sale pe care inca nu indraznea sa le intreprinda. Super-luna plina ii va aduce si noroc . Intr-adevar, energia pozitiva si dinamismul Varsatorului nu vor lasa pe nimeni indiferent. Acest entuziasm ii va permite sa lucreze fara teama de esec la proiectele sale. Mai mult decat atat, nativul acestei zodii se va putea remarca si in mediul sau profesional, asa cum si-a dorit intotdeauna. Fermecati de aptitudinile si potentialul sau, colegii sai nu ezita sa vina sa-i ceara sfaturi sau pur si simplu sa-i cunoasca parerea, la cel mai mic dosar.

Citeste si articolul :   Surprize frumoase pentru 3 zodii in luna iulie: vin vesti bune

Scorpionul

Ambitios si hotarat din fire, Scorpionul nu are probleme in a-si atinge obiectivele si a-si realiza visele. Acest semn de apa pasionat si muncitor nu se da inapoi de la niciun obstacol. Lucreaza din greu pana cand obtine ceea ce isi doreste. Configuratia astrala a lunii mai ii va inzestra  pe Scorpion cu dinamism si energie pozitiva care ii va permite sa mearga pana la capatul viselor. In plus, mediul sau de lucru va evolua asa cum a sperat intotdeauna. Vazand ca lucrurile merg pe drumul lor, nativul acestei zodii isi va aborda zilele cu mai multa seninatate si incredere. Aceasta noua stare de spirit va afecta pozitiv toate domeniile vietii sale.

Publicitate

Publicitate

Autor