Un medic UPU de doar 32 de ani si-a pus capat zilelor: “L-a durut atat de rau sufletul. Si nimeni nu a vazut”

Un medic de doar 32 de ani de la Spitalul Universitar din Bucuresti si-a pus capat zilelor. Tanarul si-a injectat o substanta in locuinta sa, un anestezic care se gaseste doar in spitale sau in farmaciile cu circuit inchis.

Medicul era cunoscut ca fiind sub tratament antidepresiv, dar de ceva vreme intrerupsese tratamentul. De curand fusese fusese ziua lui si nu il sunase nimeni. Astfel, cel mai probabil in acele momente starile depresive s-au activat si nu a mai putut face fata, asa ca a decis sa se sinucida, anunta Antena 3.

Publicitate

Vestea a cazut ca un traznet peste toti colegii din unitatea medicala care oricum sunt la capatul puterilor din cauza valului de bolnavi si care abia mai fac fata pacientilor care vin la urgenta infectati cu Covid.

Cunoscutii tanarului au transmis mesaje de condoleante pe pagina de socializare a acestuia:

Publicitate

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Ne-ai lasat muti astazi. Ne-ai lasat un gol in suflet. Ai fost un om si un doctor minunat, nu refuzai niciodata pe nimeni, care care apela la tine. Nu te vom uita niciodata. Dupa o garda grea, asa veste ne-a terminat si mai rau pe toti!”, a scris o colega.

Citeste si articolul :   Alexandru Rafila, cand este posibil sa revenim la starea de urgenta

„Imi pare rau. Era frumos, tanar, destept, bun. Dar l-a durut atat de rau sufletul… Si nimeni nu a vazut. Aripi de inger iti vom face cu totii, pentru ca te-am iubit si nu ti-am spus”, a scris o alta colega.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.