Margherita de la Clejani a lesinat. A fost nevoie de interventia medicilor.

Momente de panica in platoul Splash! Vedete la apa! Margherita de la Clejani a lesinat chiar inainte de a sari in apa. Fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani a vrut sa sara de la trei metri, dar a marturisit ca nu stie sa inoate.

Margherita din Clejani a lesinat inainte de saritura, la Splash! Vedete la apa

Blondina a urcat initial la cinci metri, dar si-a dat seama ii este frica de inaltime si a coborat la trei metri. Margherita a marturisit ca nu stie sa inoate si ca, desi a facut antrenamente timp de trei zile, a simtit ca nu se poate descurca.

Cum a reactionat Nea Marin dupa ce Margherita din Clejani a lesinat

Publicitate

Inainte de saritura, Margherita a facut un atac de panica. Fiica Clejanilor a lesinat, iar medicii au intervenit de urgenta la fata locului.

Publicitate

Echipa de prim-ajutor i-a administrat Margheritei din Clejani mai multe vitamine, iar aceasta si-a revenit imediat.

”Deci nu pot sa imi dau seama ce s-a intamplat. Deci am sarit? De la cat?”, a intrebat Margherita imediat dupa ce si-a revenit.

Citeste si articolul :   Mesajul cutremurator transmis de Camelia, mama baiatului inecat in piscina, inainte sa-si puna capat zilelor: „Lumea se va sfarsi”

Nea Marin, unul dintre membri juriului spune ca fiica Clejanilor s-a prefacut si ca nu a lesinat ”de-a binelea”.

”Las-o acolo, lasa ca o scot eu. Asta-i vrajeala, las-o la mine. Marga, tu stii ca eu te iubesc si ca te respect mult, dar fii tu cinstita acum si sa auda toata tara, ai sarit de langa mine si nu te-ai inecat, iar acum?!”, a spus Nea Marin, potrivit spynews.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.